Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada file bindiğini görmek

Rüyada file bindiğini görmek

Rüyada file bindiğini görmek üzüntüsünü ve acısını kalbine gömeceğine, kişinin adına ve ekmeğine leke sürmeyeceğine, sevinçli haberler alınacağına, gidilen yolda büyük başarılar kazanılacağına, ele geçen kazancın Allah yolunda fakir fukaraya yardım için harcanacağına, yakın akrabalardan birinin eğitiminin üstleneceğine, eşine değerli hediyeler alacağına, sabredip içine attıklarını yüksek sesle söylemeye karar vereceğine, sorunların tamamen biteceğine, sıkıntı duyulan konuların ortadan kaldırılacağına, koyu muhabbette kalacağına, yapılan tartışmaların ve sıkıntıların son bulacağına işarettir.

Rüyada file bindiğini gördüyseniz:

  • Maddi durumunuzda değişiklikler söz konusu olabilir.

Rüyada file bindiğini görmek yaşama daha farklı bir pencereden bakacağına, yakın bir kişinin kendisine duyulan güveni suistimal edeceğine, yapılan bir gençlik hatası yüzünden karşılaşılan durumdan ötürü yıkılacak kadar dertleneceğine yorulmaktadır.

Rüyada file yardım etmek sevilen kişilerin iş fikirlerinin gerçekleştirileceğine, başkalarına öğüt verecek bir konuma gelineceğine, sorunlarından kısa bir süre içinde kurtulacağına delalet eder.

Rüyada file sarılmak aile bireyleri ve akrabalarıyla birlikte bir eğlenceye gideceğine, iş konusunda her zaman kısmetli olunacağına, kardeşlere yapmak istedikleri iş konusunda maddi açıdan destek verileceğine işaret eder.

Rüyada voleybol filesi görmek borçların kapanmamakla beraber her geçen gün artacağına, yeni projeler için kaynak elde edeceğine, gözyaşı dökeceğine rivayet eder.

Rüyada fileli çorap görmek hayırlı  ve bol kazançlı bir işe girip zenginliğe sahip olacağına, karaciğerle ya da mide ile ilgili bir rahatsızlıkla uğraşılacağına, düşmanların ve rakiplerin yenilgiye uğratılacağına alamet etmektedir.

Rüyada file su vermek işlerinde kısa bir süre içinde çok büyük kazanç sağlayacağına, şansının her zaman yaver gideceğine, kişinin Allah’ın izniyle kötü kimselerin de şerrinden korunacağına, bir sebeple dönünce hepsiyle ayrı ayrı hasret giderileceğine işaret eder.

Rüyada file su içirmek mevki edineceğine, bazı adımlar atacağına, yaşama karşı isteğini kaybedeceğine yorulur.

Rüyada file çorap görmek sevdiği kişi ile ilgili olarak kıskançlık duyacağına, hayatın yoluna gireceğine, işlerin açılacağına, iş hayatında bir ortaktan ya da destek olan birisinden ihanet görüleceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments