Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada feyz almak

Rüyada feyz almak

Rüyada feyz almak bir işi bozulsa hemen diğerinin geleceğine, yapılan işte çok sıkıntılı olayların yaşanacağına ve aile bireylerinden birinin vereceği destek ile çok büyük kazançlar elde edeceğine, etraftaki insanların dertlerine de çare bulunacağına, yaşadığı zorluklar ve işlediği günahlar nedeni ile büyük bir pişmanlık yaşayacağını, Allah’a sığınıp ondan af dileyeceğine, yarınlara olan inancını yitirmeyeceğine, kendi işini kurarak daha büyük kazançlar elde edeceğine, hayatından nefret duygusunu atacağına, dostluk, barış, sevgi ve dayanışma içinde yaşamayı seçeceğine, kişinin hem sağlığının hem de neşesinin bozulacağına yorulur.

Rüyada feyz almak gördüyseniz:

  • Olayların üstesinden gelmek istiyorsanız biraz daha rahat olmalısınız.

Rüyada fethullah hocayı görmek sıkıntılarını çözeceğine, gelirinin bir kısmı ile geleceğine, aile hayatı içinde üzüldüğü konuların yakın bir zamanda düzeleceğine, işlerinin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına rivayet eder.

Rüyada fethullah hoca efendiyi görmek zorluk ve yoklukla karşılaşmayacağına, barış için adım atacağına ve olumlu geri dönüş alıp, bu durumu bitireceğine, elinde kalan bir miktar para ile kendi işini gerçekleştireceğine ve bu konuda başarılı bir iş çıkartarak etrafındaki insanların takdirlerini üzerine toplayacağına delalet eder.

Rüyada fethullah güleni görmek saman altından su yürüterek menfaat elde etmeye çalışacağına, iş sahibi değilse çok iyi bir işe sahip olacağına, alınacak kötü kararlar yüzünden yaşanan parasal sıkıntıların kısa bir süre içinde daha da artacağına delalet eder.

Rüyada ya fettah okumak sorunlarından kurtulup huzurlu ve mutlu olacağına, çok büyük kazançlara sahip olacağına ve çok rahat edeceğine, atılan adımlar sayesinde çok tanınan ve sevilen biri olunacağına, çok büyük ve başarılı adımlar atılacağına, yapılan işlerdeki sorunların çok uzamadan ortadan kaldırılacağına ve çok büyük sorun yaratan bazı çalışmaların iptal edilip diğerlerine ağırlık verilmesi ile çok daha büyük kazançlar elde edileceğine rivayet eder.

Rüyada ya fettah ismini görmek eski ve güzel günleri anarak onları yeniden hatırlama fırsatı elde edeceğine, söylenen kötü sözler yüzünden kardeşlerin arasının bozulacağına, işlerin her geçen gün daha kötü bir hal alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada feyz almak kötü karakterli bir kadına, büyük bir işe kavuşacağına, olmadık bir sebepten ötürü babayla ters düşüleceğine, işyerinin kapanma tehlikesi yaşanacağına işarettir.

Rüyada istanbulun fethini görmek zararlı bir alışkanlığın terk edileceğine, yardıma muhtaç insanlara yardım edileceğine, anne babanın hayır dualarının alınacağına, sağlığa önem verilmemesi, dinlenilmemesi ve beslenmenin geri plana atılması yüzünden hasta olunacağına, gelir seviyesinin ortalama kazanç elde eden insanlara oranla çok daha yüksek hale geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada fecr suresi okumak onları memnun eden davranışlar sergileyeceğine, dertlerinin ve sıkıntılarının çözüme kavuşacağına, aile hayatı içinde kendisini çok sevindirip deyim yerindeyse ayaklarını yerden kesecek bir haber alacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments