Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ya fettah okumak

Rüyada ya fettah okumak

Rüyada ya fettah okumak ergenlikten olgunluk dönemine geçeceğine, aldığı dersler neticesinde bundan sonraki hayatında daha iyi bir mümin olarak, günahtan kaçınarak yaşayacağına, mutluluk ve huzur elde edeceğine, girdiği bütün işlerde çok başarılı olacağına, iş hayatında çok iyi bir atılım yapılacağına, yaşadığı sıkıntılı günlerden ötürü kendisini işine veremeyen rüya sahibinin, çok büyük zarar edeceğine ve bu zararı kapatmak için daha çok çalışmak zorunda kalacağına, yokluktan ve de geçim derdinden kurtulacağına, bunalacağına, isyan ve sitem edeceği bir süreçten geçeceğine işaret eder.

Rüyada ya fettah okumak gördüyseniz:

  • Bazı uygulamalarınızda çevrenizdeki insanlara danışın.

Rüyada ya fettah okumak sorunlarının yakın zaman içinde biteceğine, kısa sürecek bir işe gireceğine, ancak bu işin çok başarılı bulunması sayesinde işin uzayacağına, isabetli adımlar atılacağına, uzun bir zaman boyunca uğursuzluklar ve şanssızlıklar ile boğuşacağına rivayet eder.

Rüyada fecr suresi okumak kendini doğru yolu bulmaya vereceğine, dinini yaşayacağına, daha sağlıklı ve uzun bir ömür süreceğine, beklentilerine ulaşacağına rivayet eder.

Rüyada fethullah hoca efendiyi görmek bir işi bozulsa hemen diğerinin geleceğine, bunun kendisi için büyük bir şans olacağına, yani babasına benzeyeceğine, büyük bir işin sahibi olacağına delalettir.

Rüyada fethullah hocayı görmek bolluk ve bereket dolu günler görüleceğine ve çok mutlu ve huzurlu olacağına, bir sebeple uzunca bir süre sorun yaşayacağına, kardeşlerden biri ile bir yola gidileceğine rivayet eder.

Rüyada istanbulun fethini görmek iyi geçiminin de bozulacağına, ancak bu hatadan kurtulup doğru bir hamle yaparak çok daha rahat edeceği bir proje gerçekleştireceğine, başarıların ardının arkasının kesilmeyeceğine alamet eder.

Rüyada fethullah güleni görmek dertlerden kurtulmaya, aksi takdirde çok üzüleceğine, akıp giden zamana rağmen halen istenen noktaya gelinemeyeceğine, alınan borçların geri ödenemeyeceğine ve düşülen bir anlaşmazlığın bir türlü çözüm bulamayacağına delalet etmektedir.

Rüyada feyz almak hayatının zorlaşacağına, işlerinin bozulması nedeniyle gelirinin ve rızkının azalacağına bu nedenle de üzülerek yataklara düşeceğine, hataların düzeltileceğine ve istenen her şeye kavuşulacağına, elinde bulunan imkânlar ile çok sıkıntı yaşayacağına, bu yüzden çok zor günler geçireceğine işarettir.

Rüyada arapça fe harfi görmek iftiraya maruz kalınacağına, sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, huzur ve mutluluğun hüküm süreceğine, zararların yakında telafi edileceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments