Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada asker alayı görmek

Rüyada asker alayı görmek

Rüyada asker alayı görmek hayallerini ve hedeflerini gerçekleştirmek için attığı adımların amacına ulaşmayacağına, böylece eğlenceli ve rahat bir hayat geçirmeye başlayacağına, kolaylığa kavuşacağına, zenginlik elde edeceğine, lüks içinde olacağına, başka projeler ve çalışmalar için kendisini yönlendireceğine, kazancının günden güne arttıracağına, darlığa düşeceğine ve düzeninin bozulacağına, kendisini çekemediği için etrafta olur olmaz laflar edeceğine yorulur.

Rüyada asker alayı gördüyseniz:

  • Sizi engellemek isteyen kişiler veya olaylar söz konusu olsa da siz yapmak istediklerinizi yapın.

Rüyada asker alayı görmek daha sonra çektiği cefanın, doyasıya sefasını süreceğine, rahat edeceğine, güzel bir hayatı olacağına, başarısının düşeceğine, şans oyunlarından birini kazanması sayesinde cebine para gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada alay ederek gülmek atılacak adımlar sayesinde çok büyük başarılar kazanacağına, herkese iyilik yaparak insanların gözünde değerini artıracağına, kıtlığa ve yokluğa düşeceğine alamet eder.

Rüyada fener alayı görmek ardından sevdiği bir kişi ile dünyaevine gireceğine, sorunlarını aşacağına, sağlıklı, rahat bir hayat süreceğine ve devamlı olarak gönül ferahlığına kavuşacağına, rahat edeceğine, hafifleyeceğine ve deyim yerindeyse sevinç naraları atacağına işaret eder.

Rüyada alay konusu olmak sorunlar altında ezileceğine, yeniden düzen kurmaya yol açtığına delalet ettiğini söyler bazıları ise iyi giden hayatın bozulmasına, düzenin alt üst olmasına ve rüya sahibinin zarar edeceğine, bir sebeple hem öz güven eksikliği yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tören alayı görmek aile hayatında çok mutlu zamanların yaşanacağına, bir sebeple daha dikkatli ve hızlı olunması gerektiğine, aksi takdirde maddi ve manevi açıdan epey zarara uğranacağına, çok sıkıntılı ve zor günler geçirileceğine, imkânlarının çoğalacağına, isteklerinin yerine geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada gelin alayı görmek hayalindeki işi gerçekleştireceğine, gelecek yıllar için birikim yaparak daha rahat bir emeklilik dönemi elde edileceğine, neredeyse mahkemelik olunacağına işaret eder.

Rüyada alaycı gülmek mutlu ve huzurlu hissedeceğine, çıkan bazı dedikodular yüzünden kötüye giden evliliğin düze çıkması için uzun uğraşlar verileceğine  ve büyük bir sabır göstererek zora girmiş bir işin yoluna sokulacağına, uğranılan zararların telafi edileceğine, maddi olarak çok rahat edilecek bir çalışma ortaya konacağına delalet etmektedir.

Rüyada alay geçilmek kısa bir süre içinde işlerin zorlaşacağına, kendine olan inancının ve güvenin karşılığını da olumlu şekilde almayı başaracağına, endişelerin son bulacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments