Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada fatima görmek

Rüyada fatima görmek

Rüyada fatima görmek haksızlık edeceğine, o kişiyle münakaşaya düşeceğine ve karşı karşıya kalacağı olaylar yaşayacağına, rüyayı gören kişinin umutlarını bağladığı ve emek verdiği işlerin de kendisi için yüz güldürecek ve avantaj sağlayacak sonuçlar vermeyeceğine, gelecekte hem çok zengin hem de nüfuslu biri haline geleceğine, İş hayatınızda başarıdan başarıya koşacağınıza, büyük kazançlar elde edileceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, anne baba hayır duaları sayesinde sevilen bir kişi ile hayatın birleştirileceğine ve hayalleri süsleyen ve herkesin sahip olmak istediği bir bebeğe sahip olunacağına, elin bollaşacağına, maddi sıkıntıların biteceğine işaret etmektedir.

Rüyada fatima gördüyseniz:

  • Kimseye hayır diyememeniz, size güvenen veya tavsiyelerinize ihtiyacı olan kişilerin fazlalığı zamanınızı azaltıyor.

Rüyada kuru fas görmek yardım almak istese de, derdini tam olarak açamadığı için doğru şekilde destek de bulamayacağına, kendisine tuzak kuranları fark edeceğine ve özellikle çevresinde değişiklikler yapıp, gerçek dostluklarına odaklanacağına, kendisine hayallerinde en büyük desteğin aile üyelerinden geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada fatmaunın elini görmek uzun süre büyük üzüntüler duyulacağına, sağlık sorunları yüzünden çok sıkıntı çekileceğine, yaşanan sorunların tek tek çözüme ulaşacağına, aydınlık bir yola çıkılacağına işaret eder.

Rüyada hazreti fatımauyı görmek parasının pul, malının da hiç olacağına, fakirleşeceğine, hakkı olanı da sorunsuz ve sıkıntısız şekilde alacağına, herkesin bir adım daha önüne geçmeyi başaracağına delalet etmektedir.

Rüyada faişelik yapmak kazançlı işlere girmenin yollarını bulacağına, hak etmedikleri şekilde ağır suçlamalarda bulunacağına, borçların kısa süre içinde ödeneceğine, kazancın Allah yolunda yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına inanılır.

Rüyada kurtlanmış fasülye görmek aşama kaydedeceğine yeni fırsatlar elde edeceğine, bolluk içine olacağına, muzdarip olunan herhangi bir rahatsızlık varsa eğer çok kısa süre içinde tedavi edileceğine, huzura kavuşacağına delalettir.

Rüyada fatıma annemizi görmek sıkıntılarının çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, hasret çekenlerin birleşeceğine, kendisini üzen ve kıran şeyleri hayatından çıkaracağına alamet etmektedir.

Rüyada fadime anamızı görmek üzerindeki ağırlığı atmayı ve yeniden hayat bulmayı başaracağına, aile bireyleri ile hiç yoktan yere tartışma yaşayacağına, anlayışlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine ve ferahlığa çıkacağına işaret eder.

Rüyada kuru fasülye yemeği yapmak çok rahat bir hayat yaşayacağına, çok büyük bir güven ve huzur içinde yaşanacağına, anne veya babadan gelen bir parayla kendi işini kurarak yepyeni bir alanda çalışmaya başlanacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments