Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada fasulye almak

Rüyada fasulye almak

Rüyada fasulye almak parasal ve ruhsal sorunlar ile boğuşacağına, büyük atılımlar gerçekleştirilen bir dönemde epey sıkıntı çekileceğine, varolan sorunlarının sona ereceğine, hiç olmadığı kadar zor zamanlar geçireceğine, büyük bir karar verileceğine, beklenen işlerin bir an önce gerçek olacağına, kazanılan paraların hayır için kullanılacağına, iş hayatında karşısına çıkan kötü olayların ve durumların düzeleceğine işaret eder.

Rüyada fasulye almak gördüyseniz:

  • Hayatınızı geliştirmek için gerekli değişiklikleri yapmalısınız.

Rüyada pirinç ve kuru fasulye görmek eline geçen bazı imkânlar sayesinde sıkıntılarından kurtulmaya çalışacağına, işlerinin kısa bir zaman içinde çok iyi bir hal alacakken karşılaşılacak bazı durumlardan ötürü yarıda kalacağına ve büyük sıkıntılar çekeceğine, gururlu bir hayat süreceğine ve prensiplerinden taviz vermeden kendi bildiği gibi düzgün bir şekilde yaşayacağına, işlerindeki bereketin, bolluğun, verimin kaçacağına ve yaşadığı huzurun biteceğine alamet etmektedir.

Rüyada taze fasulye bahçesi görmek şımarıklık yapma hakkında sahip olacağına, rahat, keyifli ve eğlenceli günler geçireceğine, bazı kişiler ile kurulacak çeşitli iş birliktelikleri ile hayal edilen herşeye kavuşulacağına, bu sayede kısa zaman içinde çok büyük kazançlar elde edileceğine, maddi ve manevi olarak zarar görüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada tarlada yeşil fasulye görmek dertlerin ve sorunların çözüme kavuşacağına, kazancın artacağına, işe gösterilen ilginin artacağına, itibarın ve makamın yükseleceğine, işle ilgili yapılan görüşmelerin sonuçsuz kalacağı delalet etmektedir.

Rüyada fasulye kusmak eline geçen bazı fırsatları çok kısa bir zaman içinde kullanamadığı için yakın bir zamanda elinden kaçıracağına ve bu yüzden karşılaştığı bazı kötü olaylar ile zor durumlara düşeceğine, Allah’ın izni ile çok hayırlı ve güzel mevkilere terfi edeceğine ve adından sıkça söz ettiren biri olacağına, geçmişte yaptığı hatalardan ders aldığı için asla kibirlenmeden hareket edeceğine inanılır.

Rüyada yeşil fasulye pişirdiğini görmek bunun da hayatındaki en isabetli karar olacağına, elindeki diğer işleri de kaybedebileceğine, bunalımlı günler geçirileceğine ve üzüntü ve stres yüzünden hasta olunacağına tabir olunur.

Rüyada kuru fasulye pilav görmek hayat kalitesinin de yükseleceğine, maddi açıdan güçsüz bir döneme girileceğine, sevilen kişiler ile aranın açılacağına ancak daha sonra bu durumların yavaş yavaş düzeleceğine yorulur.

Rüyada fasulye filizi görmek büyük sorunların çözüme kavuşacağına, çok verimli bir çalışma içine girileceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine ve bu durumu aile hayatına yansıtacağına inanılır.

Rüyada yeşil taze fasulye görmek aşk yaşamınızda fazla rahat davrandığınıza, statü atlayacağına, elini attığı her işin güzel sonuçlanacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments