Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada fareyi ezerek öldürmek

Rüyada fareyi ezerek öldürmek

Rüyada fareyi ezerek öldürmek uzun uğraşlar sonucu sahip olunan zenginliğin azar azar kaybedileceğine, büyük çaba harcayarak girdiği bir işte çok zor zamanlar yaşayacağına, dertlerin, kederlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, hileye ve fesada başvurmayacağına, geçmişte yaşanan acıların unutulacağı, tecrübe sahibi bir kişiden alınacak fikirler sayesinde yapılan hatalardan ders çıkarılacağına, evliliğinin istediği gibi çıkmayacağına, işlerin kısa sürede çözüme kavuşacağına, atılan adımların ferahlığa çıkacağına, zorlukların, dertlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, iş hayatında yeni bir sayfa açılacağına, kırılan kalplerin tamir edileceğine işaret eder.

Rüyada fareyi ezerek öldürmek gördüyseniz:

  • Parlak fikirlerinizi diğerleriyle paylaşabilirsiniz.

Rüyada siyah fare öldürmek yaşamdan yana alabileceği tüm tatları almaya çalışacağına, sevdiği insanlardan ihanet göreceğine, her zaman akıllıca hamleler yaparak başarısının önündeki engelleri tek tek temizleyeceğine delalettir.

Rüyada sopayla fare öldürmek eğitim aldığı branşa ve yeteneklerine göre bir işe gireceğine, hem iş hayatında hem aile hayatında çok büyük dertlerle uğraşmak zorunda kalınacağına, dertlerin artacağına alamet etmektedir.

Rüyada büyük fare öldürmek çok yüklü kazançlar elde edileceğine, mesleki hayatındaki başarılarının artacağına, aile bireylerinin bazı konularda yargısız infaz yaptığının düşünüleceğine inanılır.

Rüyada yatakta fare öldürmek kendisini üzen ve kıran bazı olaylardan sonra sıkıntı çekeceğine, yakın bir zaman içinde kendisini çekemeyen kişiler tarafından bazı dedikodulara maruz kalacağına, problemlerinin çözüleceğine, ancak yaşanan sıkıntılardan ötürü sorunlar yaşayacağına işarettir.

Rüyada eve giren fareyi öldürmek haksızlığa uğrayacağına, bazı araştırmalar yapılıp sorunun kaynağının bulunacağına, sosyal çevre içinden bir kişi ile dünyaevine girileceğine ve zor bir eğitim hayatının kolay bir şekilde aşılacağına rivayet eder.

Rüyada fare öldüren birini görmek emeklerine karşılık hayal ettiklerine ulaşacağına, sakin ve huzurlu günler yaşayacağına, kaçırılan fırsatların birçok kişi ile girilen yeni bir iş sayesinde tekrar kazanılacağına, ana baba dualarının alınacağına, iş sahibi olunacağına, hane içindeki tartışmaların bitirileceğine alamet etmektedir.

Rüyada silahla fare öldürmek işlerinin düzeleceğine, kısmetin artacağına ve şansın döneceğine, hile ile mal elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada fare yakalayıp öldürmek doğru olduğu düşünülen ve sonrasında da doğru olduğu görülen bir karar verileceğine, hayırlı kazançlar elde edeceğine, zorluk çekilen bir dönemin geride kalacağına alamet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments