Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yumurtayı çöpe atmak

Rüyada yumurtayı çöpe atmak

Rüyada yumurtayı çöpe atmak kazanç elde edeceğine, bereketli işlere gireceğine, ticaret ehli olacağına, bir sebeple bazı tartışmaların ortasında kalınacağına, çok büyük adımlar atılacağına, yapılan işlerde büyük başarılar kazanılacağına, gün geçtikçe iş hayatında daha büyük verim saplanacağına ve çok büyük kazançlar elde edileceğine, kişinin işlerini büyütüp geliştireceğine ve devlet nazarında da hatırı sayılır işler yapacağına, gelecek için karlı yatırım yapabileceği kadar sermayesinin olacağına, yakın bir arkadaşın ihanetine uğranacağına, yaşadığı tartışmaların sorunsuz bir şekilde biteceğine, günahlara inanılır.

Rüyada yumurtayı çöpe atmak gördüyseniz:

  • İnsanlarla önemli konuları tartuşmaktan kaçınmalısınız.

Rüyada yumurtayı çöpe atmak çok yüksek bir mevkiye terfi alınacağına, sıkıntıların ve sorunların biteceğine, kendisini sıkan ve yoran kişilerden ve durumlardan uzak duracağına, hediyeyi kabul etmeyip reddederse sevdiği biri tarafından kötü bir söze maruz kalacağına, lakin bu kötü sözü ne için söylendiğine dair hiçbir şey bilmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada balkondan çöp atmak kendilerini toparlamaları ve işlerini düzeltmeleri için destek vereceğine, yaşanan büyük sorunlar ve sıkıntılardan sonra çok daha büyük sorunlar ile uğraşmak zorunda kalınacağına, yaşanan bu üzücü durumların aile hayatına da yansıyacağına bu yüzden hane içinde çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçirileceğine delalet etmektedir.

Rüyada saçı çöpe atmak aksiliklerin başgöstereceğine, yıpranacağına, strese gireceğine, saygı duyulan ve kudretli bir insanla karşılaşacağınıza işaret eder.

Rüyada kıymayı çöpe atmak yaptığı işten çıkarılacağına, deyim yerindeyse sevdiği bir kişiye bir dokunup bin ah  işiteceğine, bedenen ve ruhen dinleneceğine, bilmek istediklerini öğreneceğine yorulur.

Rüyada çöpe yüzük atmak hem ün sahibi olacağına, çok zor zamanlar geçireceğine, ancak yakın bir zaman içinde işlerinin ve emeklerinin karşılığını fazlasıyla alacağına, uzak bir akrabanın acı haberinin alınacağına alamet eder.

Rüyada bebeği çöpe atmak işlerin büyüyeceğine, ticari ve maddi kaybın karşılanacağına, emeklerinin karşılığını almaya başlayacağına, zenginliğe kavuşacağına, malının üstüne mal ekleyeceğine tabir olunur.

Rüyada çöpte et atmak yaşamına bolluğun, verimin ve bereketin geleceğine, büyük, güzel ve önemli işler yapacağına, ancak bu yollardan sadece bir tanesinin işe yarayacağına, bu sayede yüklü miktarda kazanç elde edeceğine delalet eder.

Rüyada çöp kutusuna çöp atmak çarelere ve çözümlere kavuşacağına, hem aile hayatında hem iş hayatında hayırlı olayların yaşanacağına, darda kalacağına, başarısızlığı karşısında yıkılacağına, üzüleceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments