Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada farenin gezdiğini görmek

Rüyada farenin gezdiğini görmek

Rüyada farenin gezdiğini görmek güzel (yakışıklı) ve önemli hissedeceğine, büyük bir servete kavuşacağına, iş konusunda destek istenen bir kişiye kendi işi konusunda yardım edileceğine, şans ve kısmet elde edeceğine, bir süre daha sıkıntı çekeceğine, maddi olarak çok kötü bir durumda olduğu bir dönemi kapatacağına, ortaya koyacağı başarılı çalışmalar ile dikkat çekeceğine, kazancın gittikçe artacağına, maddi açıdan çok iyi bir seviyeye gelineceğine rivayet etmektedir.

Rüyada farenin gezdiğini gördüyseniz:

  • Bazı işlerin yolunda gidebilmesi ya da daha hızlı ilerleyebilmesi için, risk almanız gerekebilir.

Rüyada evde fare gezdiğini görmek sorunların en kısa zamanda sona ereceğine, iş hayatında çok tanınan ve güvenilen biri olunacağına, umutsuzluk yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada farenin gezdiğini görmek eşlerinin kapanacağına, hastalıklarla boğuşmak zorunda kalacağına, eline geçen fırsatları bir türlü doğru ve hayırlı bir şekilde değerlendiremeyeceğine, birikim yapma imkânı elde edeceğine alamet eder.

Rüyada pantolonsuz gezmek ruhsal korkularından da arınacağına, ilk etapta biraz şaşkınlık yaşasa bile daha sonra çok daha rahatlayacağına, kendisini bu topluluğa yakın göreceğine, bir sebeple maddi bir kaynak bulunup çeşitli harcamalar yapılacağına, zorlukların ve zorunlulukların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, sıkıntılı geçen ve çok büyük zararlara sebep olan bir dönemin kapanacağına ve hayırlı bir işe girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada tarihi yer gezdiğini görmek maddi durumunuz iyiyse işlerinizin kötüleşeceğine, işlerindeki bereketin, bolluğun, verimin kaçacağına ve yaşadığı huzurun biteceğine, hayatını dilediği hale getirmek için bu yönde hareket edeceğine işaret eder.

Rüyada kayıkla denizde gezmek kısmetlerinin bollaşacağına, ticaretinin ilerleyeceğine, maddi ve manevi olarak büyük bir zarara uğrayacağına, yaşamının takdir belgeleri ve ödüllerle dolacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ölen kişiyle gezmek hiçkimsenin cesaret edemediği ya da yapılmaz dediği işlerin kolay bir şekilde yapılacağına, hanesine giren gelirin önemli oranda artacağına, alacaklarını tahsil edeceğine, kısa bir zaman içinde çok farklı çalışmalar gerçekleştirileceğine ve yakın bir zaman içinde çok başarılı olunacağına delalettir.

Rüyada evde gezdiğini görmek aynı yolu tutup insanlara ve kendisine zarar vermeye devam edeceğine, bu sebeple eskisinden çok daha kötü durumlara düşeceğine, çok zor zamanlar geçirip büyük sıkıntılar çekeceğine ve bir daha kendisini toparlayacak gücü ve desteği bulamayacağına, özellikle genç kimselere karşın koruyucu bir rol üstleneceğine, verilen sözlerin tutulamayacağına , yakında çok büyük bir maddi kayba uğranacağına rivayet eder.

Rüyada nişanlınla gezmek büyük bir başarının elde edileceğine, itibarını geri kazanacağına, paradan ve maldan ziyade insanlığa değer vereceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments