Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada fare öldüreni görmek

Rüyada fare öldüreni görmek

Rüyada fare öldüreni görmek hayatındaki engellerin ve aksiliklerin de ortadan kalkacağına, başına gelenlere takılıp kalmak, talihe kızmak yerine her zaman ne yapabileceğine, fakirleşeceğine, kulağa gelen bu sözler nedeniyle kısa süreli üzüntü çekileceğine, elde avuçta maddi açıdan bir şey kalmayacağına, bir anda ortaya çıkan bir aksilik yüzünden büyük bir istekle peşinden koştuğu bir işin  bir türlü gerçekleşmeyeceğine ve üzüntü duyacağına, hapisteki kimselerin tez zamanda tahliye olacağına, onları arkasından sürükleyebileceği bir meslekle uğraşacağına alamet etmektedir.

Rüyada fare öldüreni gördüyseniz:

  • Boşa zaman kaybetmeyi kabullenmekte zorlanabilirsiniz.

Rüyada büyük fare öldürmek böylece zor durumda kalınan ve maddi sıkıntı çekilen bir dönemin kapanacağına, bu sayede son zamanlarda kötü giden her şeyin düzeleceğine, ancak yapılacak bir hata yüzünden işlerin tersine döneceğine, hasta olan kişilerin hastalıklarını Allah’ın izni ile yeneceklerine,  ailesinde sorun olanların sorunlarından kurtulacaklarına, evsizlerin eve ekmeksizlerin ekmeğe kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada fareyi öldürmek dini açıdan da inancına uygun hareket edip, ahiret hayatına da hazırlık yapacağına, üzüntülü bir döneme girileceğine ve verilen sözlerin çok istenmesine rağmen tutulamayacağına, Allah ve kuran aşkı ile yanıp tutuşacağına inanılır.

Rüyada fındık faresi öldürmek aile içindeki huzurunun ölene kadar aynı şekilde süreceğine, mutluluğunu hiçbir şeyin bozamayacağına, sorunların üstesinden geleceğine, hayırlı bir kısmet ile evlenileceğine delalet etmektedir.

Rüyada fareyi öldürdüğünü görmek yaşamın tadını çıkaracağı şartlar elde edeceğine, yeniden çok güzel hayaller kurmaya başlayacağına, ağız tadının ve moralin bozulacağına yorulur.

Rüyada fare öldürmeye çalıştığını görmek işlerin yoluna gireceğine, dertlerin biteceğine, büyük bir iş için bir ortaklık kurulacağına, insanlarla arasının iyi olacağına, böylece yüzünün güleceğine tabir olunur.

Rüyada farenin öldürüldüğünü görmek inancına hep sadık kalarak yaşayacağına, çok sağlıklı bir bedene sahip olacağına, aile bireylerinden biri ile tartışacağına işaret eder.

Rüyada bir sürü fare öldürmek moral ve motivasyon açısından çok iyi bir hale gelineceğine ve ferahlığa çıkılacağına, üzüntülerinin biteceğine, atacağı her adımda daha çok kazanç elde edeceğine ve kendisine yüksek mevkilerde bir yer bulacağına, çok yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, yapılacak çalışmalar ile maddi ve manevi olarak yardıma muhtaç insanlara yardımcı olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada fareyi ezerek öldürmek kendini yerlerden yerlere vurup kahredeceğine, doğru bir karar verileceğine, daha sonra hayalin gerçekleştirileceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments