Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada falcı aramak

Rüyada falcı aramak

Rüyada falcı aramak hayırlı bir kısmet ile karşılaşılacağına, kariyer planı konusunda çok olumlu adımlar atılacağına, verilen bir karardan ötürü pişman olunacağına, gireceği başka işlerde çok büyük kazanç sağlayacağına, rüya sahibinin çok daha kolay bir hayat yaşamaya başlayacağına, sevilen ve aranılan biri haline geleceğine, çok kolay bir hayatı olacağına, Allah’ın lütuflarını bulacağına, rızkının çoğalmasına vesile olacak kazançlı işlere gireceğine işarettir.

Rüyada falcı aramak gördüyseniz:

  • Gereken zamanı ayırabilirseniz, hayatınızda kırılma noktası olabilecek şanslı olaylar yaşamaya adaysınız.

Rüyada falcı aramak bir sebeple sıkıntıların tekrar artacağına, çok büyük ve kaçınılmaz bazı sorunlar ile yüz yüze geleceğine, yeni bir işle ilgili bir sorun çıkacağına ama bu sorunun kısa süreli olacağına ve daha sonra işin düzgün bir şekilde ilerleyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada fal açtırmak hayırlı fırsatlar yakalayacağına böylece coşku, neşe ve sevinç içinde olacağına, ancak herkese yardım eden bir kişi olunması sayesinde bu kötülüğün zarar vermeden bertaraf edileceğine, yakın zaman içinde üzüntü duyulacak bazı olaylar yaşanacağına ve parasal açıdan büyük kayıplar verileceğine işaret etmektedir.

Rüyada kahve falında isim görmek sevilmeyen bir kimseden borç alınacağına, işlerin daha kötüleşeceğine, çok büyük bir ortaklığa gireceğine, sevdiği bir kişinin yardım istemesi üzerine büyük bir yardımda bulunacağına, dertlerine derman bulacağına, hastalıklarının ilacını alacağına bu sayede hem ruhen hem de bedenen iyileşeceğine yorulur.

Rüyada kahve falı kapamak sorunlarını çözebileceğine, girdiği bütün işlerde ferahlığa kavuşacağına, yüzünün güleceğine, kısmetlerinin açılacağına, sevdiği kişilerden aldığı destek ve yardımla da amacına ulaşacağına delalettir.

Rüyada fala bakan birini görmek ancak daha sonra karşısına çıkan fırsatları değerlendirerek çok büyük başarılar ve kazançlar elde ederek sıkıntılarından zaman içinde kurtulacağına, uzun bir zaman önce büyük bir tartışma yaşadığı bir kişinin kendisine kurduğu tuzakları bozacağına, onlarla daha çok vakit geçirerek yaşlanacağına delalet etmektedir.

Rüyada falda baykuş görmek mutluluğunun katlanacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine, rüya sahibinin başının sıkışması ile ailesinden yardım alacağına, konu komşudan, akrabadan, arkadaştan ya da eş dosttan medet umacağına işaret eder.

Rüyada fal açmak sevinçli ve güzel günler yaşanacağına, şansının ve kısmetinin de hep kendisinden yana gideceğine, iş hayatında yüksek kademelere çıkacağına tabir olunur.

Rüyada falı baktırmak iş konusunda sevilen bir kişiden yardım alınacağına, dertlerin biteceğine, maddi ve manevi olarak zor zamanlar ve sıkıntılı günler geçireceğine, işlerini, yaşayacağı büyük bir sorun yüzünden kısa süreliğine ertelemek zorunda kalacağına, yeni bir iş olanağı yakalamaya rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments