Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada falda balık görmek

Rüyada falda balık görmek

Rüyada falda balık görmek maddi kaybın ruhsal olarak sıkıntıların önünü açacağına, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine ve mutlu bir yuvaya sahip olunacağına, ancak daha sonra yapacağı bazı girişimler sayesinde durumunu düzelteceğine, kıran ve sıkıntı çekmesine neden olan herşeyin ortadan kalkacağına, ekonomik olarak rahatının ve gücünün yerine geleceğine, işlerinin rast gideceğine, kazancının çoğalacağına, rahatsızlık yaratacak bir işe girileceğine, iş dünyasında sahip olunan ünün lekeleneceğine yorulur.

Rüyada falda balık gördüyseniz:

  • Maddi açıdan büyümenin yanı sıra prestij artışı da söz konusu olabilir ya da gelirlerinizi arttırmak için özel yeteneklerinizi geliştirici eğitim veya ekipman yatırımı içerisine girebilirsiniz ya da kendi işinizi kurabilirsiniz.

Rüyada kahve falında balık görmek işlerinde bereket olacağına, rahat ve kolay şekilde yaşamaya başlayacağına, keyfinin, sağlığının ve huzurunun yerine geleceğine, yapılan destekle birlikte arkadaşlık bağının daha sağlamlaşacağına, zor zamanların, sıkıntıların ve musibetlerin sona ereceğine inanılır.

Rüyada falda balık görmek diplomalı ya da üniversiteli olmamış olmasının başarısına engel olamayacağını göstererek alaylı olacağına, zararlı bir kişinin oyununa gelineceğine, yapılan hatalardan ötürü büyük bir kayba uğranacağına, ettiği dualar sayesinde kurtulacağına işarettir.

Rüyada çingeneye fal baktırmak sevdiği kişilerin vereceği destek ve anne babasının duaları sayesinde çok hayırlı işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine ve sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulup ferahlığa çıkacağına, rakiplerini ve düşmanlarını kendinden uzak tutacağına, geçim derdi yaşayacağına işarettir.

Rüyada falda yol görmek yaşadığı parasal krizden kurtulacağına, yaşanan bir yanlış anlaşılmadan ötürü gerilen sinirlerin gevşeyeceğine, adını kirleteceğine alamet etmektedir.

Rüyada falcı olmak girdiği bazı işleri en iyi yerlere getireceğine, onların başarıları ile gururlanacağına, kötü halinden eser kalmayacağına inanılır.

Rüyada fala baktırmak rahatının, keyfinin ve konforunun yerinde olacak bir hayat süreceğine, kötülüklerin kişinin hayatından uzaklaşacağına, hayallerinin tek tek gerçekleşeceğine delalet eder.

Rüyada kahve falında yol görmek yetersiz gördüğü noktalarda kendini ilerleteceğine, arabalara ve topraklara sahip olacağına, rüyayı gören kişinin, ferahlığa çıkacağına işaret eder.

Rüyada tarot falına baktırmak işlerini kısa zamanda büyüteceğine, işi ile gündeme geleceğine, çalışkanlığının ve azminin karşılığını da işinde terfi ettirilerek alacağına, kendisine ulaşmak, yardımcı olmak isteyen yakınları ile iletişim kurmak yerine, kendi başına sorunlarını çözmeye çalışacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments