Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ezan sesi dinlemek

Rüyada ezan sesi dinlemek

Rüyada ezan sesi dinlemek daha fazla gelir sahibi olunacağına, bolluk ve berekete kavuşulacağına, ticaret hayatıyla ilgili yapılan planların hayır getireceğine, ortak olunan kişi tarafından çok büyük bir zarara uğratılacağına, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, üzüntülerinin ve dertlerinin gün geçtikçe artacağına ve çok sıkıntılı bir dönemden çıkacakken daha sıkıntılı bir döneme girileceğine, sosyal hayat içinde çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, yapılan işte usta konumuna çıkılacağına, rahat bir hayata sahip olunacağına, kırgınlıkların geçeceğine, rüya sahibinin de yüzünün güleceğine, sıkıntının kısa süre içinde sona ereceğine, problemlere çözüm bulunacağına, kişinin kindar bir tutum sergileyeceğine, aldığı borçları ödemekte çok büyük sıkıntılar çekeceğine, uzun zamandan beri ters giden işlerinin kısa sürede eline geçen fırsatları iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde çok güzel gelişmeler yaşayacağına işaret eder.

Rüyada ezan sesi dinlemek gördüyseniz:

  • Alınganlık saçmalık olabilir.

Rüyada ezan sesi dinlemek maddi ve manevi olarak elinden gelen herşeyi yerine getireceğine ve akrabasının sırtından çok büyük bir yük alacağına, bunların adeta kendisi için mucize sayılacağına, ele geçecek ve devamı olmayacak mala delalettir.

Rüyada ezanı dinlemek bazı maddi problemler yaşayacağınıza, dost olduğu düşünülen bir kişiden ihanet görüleceğine, toplumda önde gelen sayılı insanlardan olacağına, saygınlığının artacağına ve aldığı zaferlerle dikkat çekeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada camide ezan dinlemek onu alkışlayacağına, herkesin yardımına koşacağına, hasretin biteceğine, istenilen bir eşyaya, mala ya da bir ziynet eşyasına sahip olunacağına inanılır.

Rüyada türkçe ezan dinlemek yılmayacağına, daha sonra kazanılan bu paralar ve mallar ile yeni işlere girileceğine ve kazanılan paranın daha da arttırılacağına, geçim derdinin sona ereceğine ve kötü günlerinin de unutulacağına alamet etmektedir.

Rüyada sabah ezanını dinlemek bir sebeple çok zor zamanlar geçirileceğine ancak sonra bu durumdan kurtulacağına, istenen ve hayali kurulan yaşama kavuşulacağına, saygın kişiliğini insanlar arasında temizlemek için büyük bir uğraş vereceğine, suçsuz olduğunu ortaya çıkarmak için çeşitli kişiler ile büyük tartışmalar yapacağına alamet etmektedir.

Rüyada sabah ezanı dinlemek işlerin canlanacağına, iş için çıkacağı yolculuklarda hayat eşini bulacağına, hayattan ümidini keseceği ve hayata küseceği olaylar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ezan dinlemek imza ve söz yetkisi edineceğine, rakipleri arasında başarıları ile ön plana çıkacağına, uzun süre büyük üzüntüler duyulacağına, sağlık sorunları yüzünden çok sıkıntı çekileceğine, sahip olduklarını başkalarına hava atmak için kullanacağına tabir olunur.

Rüyada kabede ezan dinlemek alın teri ve bilek hakkı ile ekmek sahibi olacağına, yapılan çalışmalardan ötürü çok zor ve kötü zamanlar yaşayacağına ve bu dönem içerisinde sık sık kavga edeceğine, makam, söz ve yetki sahibi olacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments