Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mezarlıkta namaz kıldığını görmek

Rüyada mezarlıkta namaz kıldığını görmek

Rüyada mezarlıkta namaz kıldığını görmek hak yiyeceğine, anlaşmazlıklara düşeceğine, maddi anlamda dolandırıcıların eline düşebileceğine, kişinin mutsuz ve üzgün olacağına, en yukarılara çıkacağına, maddi ve manevi açıdan çok zor durumlara düşüleceğine, verilen sözlerin tutulacağına, çalışma hayatında çok iyi bir noktaya gelineceğine, maddi zararını karşılayacağına yorulmaktadır.

Rüyada mezarlıkta namaz kıldığını gördüyseniz:

  • Tüm gerçeklere ulaşana kadar beklemenizde fayda var.

Rüyada mezarlıkta namaz kılmak uzun uğraşlar ve büyük çabalara rağmen bir türlü aşılamayacağına, sorunların ve sıkıntıların ortaya çıkacağına, sorunlarla ve sıkıntılarla boğuşulacak bir döneme girileceğine delalet eder.

Rüyada mezarda namaz kılmak borçlarının büyük bir kısmını ödeyerek ferahlığa çıkacağına, yeni işlere gireceğine, mesleğini yetenekli olduğu alandan seçeceğine bu sayede işinde hem muvaffak hem de mutlu olacağına işaret etmektedir.

Rüyada mezarın üstünde namaz kılmak büyük sıkıntılar ile karşılaşacağına, elde etmek istediği başarıyı ve zaferi elde edeceğine, birçok ortaklık kurulacağına yorulmaktadır.

Rüyada mezarlıkta cenaze namazı kılmak rüya sahibinin geçim derdinin biteceğine, borçlarının da kapanacağına, çok büyük bir azim ve çaba gösterilerek daha çok kazanç elde edeceğine, yarınları için isabetli kararlar alacağına inanılır.

Rüyada mezarın içinde namaz kılmak doğru olduğu düşünülen ve sonrasında da doğru olduğu görülen bir karar verileceğine, kişinin rahatının ve keyfinin yerine geleceğine, her zaman örnek bir Müslüman olarak hareket etmesinden dolayı başına bela gelmeyeceğine ve Allah tarafından korunacağına alamet etmektedir.

Rüyada mezar içinde namaz kılmak çok büyük kazanç elde edileceğine, kişinin her işte başarılı olacağı güce ve kudrete sahip olacağına, sevdikleri için hiçbir fedakârlıktan kaçınmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada mezar üzerinde namaz kılmak arasında küslüğün, kırgınlığın, kin ve düşmanlığın olduğu insanlarla da uzlaşma ve barış sağlayacağına, kısa süre içinde problemlerini bitireceğin ve sevdiği kişiler tarafından başka insanlara örnek olarak gösterileceğine, zor zamanları geride bırakmaya, güzel günler görmeye yorulur.

Rüyada evliya mezarında namaz kılmak ona yakınlaşmaya çalışacağına, içini açmaya karar vereceğine, zorlanacağına, sıkıntıya düşeceğine, emeklerinin karşılığını bulacağına, ticaretinin gelişeceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments