Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evli kadınla birlikte olmak

Rüyada evli kadınla birlikte olmak

Rüyada evli kadınla birlikte olmak maddi olarak çok zarara uğradığı bir sırada hiç beklemediği bir yerden çok büyük bir kazanç elde ede edeceğine ve bu sayede sorunlarını ortadan kaldıracağına, çok kötü ve sıkıntılı durumlar ile karşı karşıya kalıp çok büyük üzüntü ve endişe duyacağına, yokluk ve fakirlik nedir hiç bilmeyeceğine, bekleyişinin kazanacaklarına ve sahip olacaklarına değeceğine, hayatının da kolaylaşacağına, kurulacak bir ortaklık sayesinde iş sahibi olunacağına, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, sıkıntılı geçen bir dönemin kısa süre içinde biteceğine, eşinin ve çocuklarının kendisi içi vefa göstereceğine, geçim sıkıntısının olmayacağına, sağlığının da huzurunun da yerine geleceğine, yaşamı boyunca yaradının kendisiyle birlikte olacağına tabir olunur.

Rüyada evli kadınla birlikte olmak gördüyseniz:

  • Çabanız yetmeyebilir.

Rüyada evli kadınla birlikte olmak herkes tarafından kıskanılan çalışmalara imza atılacağına, rahata kavuşacağına, feraha ereceğine, iş hayatında başına gelen kötü olaylardan kendisini kurtarabileceği bir durumla karşı karşıya kalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada evli bir kadınla birlikte olmak yapılan çalışmaların daha çok kazanç sağlayacağına, sorunların kısa zaman içinde sona ereceğine, sürekli nutuk atarak ortalığı karıştıran kardeşleri ya da dostları birbirine düşüren bir kişi ile sosyal hayattaki tüm bağların koparılacağına ve sorunların bir nebze de olsa hafifleyeceğine, elinden bir şey gelmediği için kendi kendisini yiyip bitirdiğine, zor zamanlar geçireceğine, işlerinin sorunlarından ötürü bozulacağına tabir olunur.

Rüyada evli biriyle birlikte olduğunu görmek özellikle geçmişte ödenmeyen veya kapandı sanılan bir borcun bugünlerde kişinin karşısına çok yüklü bir miktarda çıkarak can sıkıntısı yaratacağına, kişinin hayatında olumlu gelişmeler ve hayırlı yenilikler yaşanacağına, yaşadığı ülkenin tüm insanları tarafından tanınıp sevileceğine ve her zaman iyi bir insan olup herkesin hayır duasını alacağına delalet eder.

Rüyada evli biriyle birlikte olmak zor günler geçireceğine, manevi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşeceğine, kendisine büyük bir zarar verecek bir adım atacağına, işlerinde bereketin ve verimin artacağına, başarılarının artacağına tabir olunur.

Rüyada evli bir erkekle birlikte olmak şansın, kısmetin ve başarının engelleneceğine, sahip olacağı zenginlik sayesinde çok büyük bir huzura kavuşacağına, eğer hali hazırda böyle bir şey zaten varsa bunun sonucunun rüya sahibini sevindirecek şekilde olacağına alamet eder.

Rüyada evli bir adamla birlikte olmak hayırlı kişilerle iş hayatında çok iyi yerlere gelineceğine, kötü yola sapmayacağına, malının artmasını sağlayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kadın kadına birlikte olmak yeni bir eve ve semte taşınılacağına, helal ekmek yeneceğine, yaptığı çalışmaların beklenenden daha fazla kazanç getireceğine, kıskanç birisini haneden uzaklaştıracağına işarettir.

Rüyada başka bir kadınla birlikte olmak maddi olarak çok zarar edileceğine ve kardeşler arasında bir tartışma yaşanacağına, sevilen ve iş hayatında sözüne güvenilen bir kişi olunacağına, yaşanabilecek kazaların bertaraf edileceğine, daha dikkat çeken  ve iş konusunda tercih edilen bir kişi olunacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments