Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evli biriyle birlikte olduğunu görmek

Rüyada evli biriyle birlikte olduğunu görmek

Rüyada evli biriyle birlikte olduğunu görmek görülen tanıdık erkek aile büyüklerinden biri ise dileklerin Allah katında kabul göreceğine, büyük sıkıntıların ortaya çıkacağına, sevilen bazı kişilerden ihanet görüleceğine, hastalıkların iyileşeceğine, hasret kaldıklarına kavuşacağına ve özlem gidereceğine, ekmeğinin çoğalacağına, maddi anlamda bir anda statü atlayacağına, hayalindeki işi gerçekleştireceğine, zarar verici sorunlardan ötürü uzun bir süre kendisini toparlayamayacağına rivayet eder.

Rüyada evli biriyle birlikte olduğunu gördüyseniz:

  • Maddi veya işle ilgili ilişkileriniz tartışmaya açık hale geliyor.

Rüyada evli biriyle birlikte olduğunu görmek hırpalanacağına, çalışma hayatının daha kolay bir hale geleceğine, çok iyi bir mevkide görev yaptığı bir yerde işten çıkarılacağına ve maddi ve manevi olarak çok sıkıntıya düşeceğine rivayet eder.

Rüyada evli kadınla birlikte olmak aile bağlarının günden güne daha da kuvvetleneceğine, büyük getirisi olan bir işte çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, iş hayatının güzel gidişatının aile hayatına da yansıyacağına, işlerinin aksamasına ve uzun yıllardan beri sürdürdüğü bir dostluğun bitmesine sebep olacak bir sorun yaşayacağına, sevilen bir akrabanın ihanetine uğrayacağına ve akademik alanda büyük çabalar sonucu sahip olunan mevkinin kaybedileceğine delalettir.

Rüyada evli bir erkekle birlikte olmak iş hayatında el attığı bütün işlerden başarısızlıkla çıkacağına, bunun ayrıcalığını ve avantajlarını yaşayarak daha konforlu bir şekilde çalışacağına, gittiği her yere beraberinde uğur götüreceğine yorulur.

Rüyada evli bir adamla birlikte olmak mutlu olmanın yollarını bulacağına, rahata ereceğine, sağlığıyla ilgili çıkmazlara düşmeyeceğine, mantık ve sezgileriyle hareket etmesi halinde her işini kolaylıkla halledeceğine alamet eder.

Rüyada evli bir kadınla birlikte olmak huzurunu ve mutluluğunu kaybedeceğine, büyük atılımlar yapmak için bir kişi ile büyük bir ortaklık kuracağına ve bu ortaklıkla birlikte çok büyük ve başarılı bir kişi olunacağına ve çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, ruhsal olarak epey ilerleme kaydedileceğine alamet etmektedir.

Rüyada evli biriyle birlikte olmak sevdiklerinin hep yanında olacağına, işlerindeki verimin ve bereketin düşeceğine, çok bereketli ve bolluk içinde bir hayat sürüleceğine inanılır.

Rüyada sevdiği kişiyle birlikte olmak kayıplarını yerine koyması için uzun zamanlar geçeceğine, üzüntüden sonra ferahlamaya, şansın döneceğine işaret eder.

Rüyada arkadaşının sevgilisiyle birlikte olmak yakın bir zamanda alınacak olan hayırlı bir haber sayesinde sıkıntıların sona ereceğine, ters giden olayların düzeleceğine, üzüntülerin son bulacağına, sahip olacağı zenginlik sayesinde çok büyük bir huzura kavuşacağına, yapılan hatalardan ders çıkarılacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments