Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evli birinin yeniden evlendiğini görmek

Rüyada evli birinin yeniden evlendiğini görmek

Rüyada evli birinin yeniden evlendiğini görmek işinin gücünün rast gideceğine, amaçlarının gerçekleşeceğine ve ticaretinin hızlanacağına, çaresiz ve çözümsüz kalacağına, hayırlı bir şekilde ilerleyen işlerin sekteye uğrayacağına, aile hayatını renklendirecek bir kişi ile ortaklık kurulacağına ve hayırsever bir arkadaşın yardım isteğine cevap verileceğine, tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine, eline geçen her fırsatı değerlendirerek toparlanmak istese de bir türlü başaramayacağına, doğru seçimler yapacak olan rüya sahibinin hangi işe el atarsa atsın son derece başarılı olacağına, herhangi bir para sıkıntısı çekmeden, yolunda huzurla devam edeceğine, gıybet edeceğine ve bu durumu öğrenen rüya sahibinin çok büyük bir üzüntü yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada evli birinin yeniden evlendiğini gördüyseniz:

  • Sizi seven kişiler ya da hayranlarınız uzun zamandır onlardan yardım istemenizi veya destek olmalarına olanak tanımanızı bekliyorlar.

Rüyada evli kişinin yeniden evlendiğini görmek kazancının epey düşeceğine ve aile hayatında hiç aklına gelmeyecek olaylar ile karşılaşacağına, hiç yapmak istemediği bir şey yapacağına ve bu durumdan pişman olmasına rağmen işleri yoluna sokmak istediği için devam edeceğine, hasret içinde kalacağına rivayet eder.

Rüyada evli bir kadının yeniden evlendiğini görmek iş hayatı içerisinde çeşitli atılımlar yapacağına, kurulan hayallerin gerçeğe çevrileceğine, sorunlu ve zararla dolu bir dönemin kapanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada evliyken yeniden evlendiğini görmek zevki sefa içinde yaşayacağına, aynı zamanda da korunup kollanacağına, hastalıkla boğuşan bir akrabadan sevinçli bir haber geleceğine, iş yorgunluğunun tavan yaptığı bir dönemde tatile çıkılacağına rivayet eder.

Rüyada evli bir erkeğin yeniden evlendiğini görmek yaşanan problemlerin en kısa zaman içinde ortadan kalkacağına, ele geçen kazancın bu sayede çok artacağına, uğranılan zararların hızlı bir şekilde telafi edileceğine, maddi olanaklarının artacağına, iyi geçiminin biteceğine işarettir.

Rüyada evliyken yeniden evlenmek beddua ve ah alacağına, iyi huylarını, ahlakını, inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine, aile bireyleri sayesinde işlerinin açılacağına, zarar edeceği bir durumdayken sorunun ortadan kalkacağına alamet etmektedir.

Rüyada evli olduğun kişiyle yeniden evlenmek bunun da işindeki verimliliğine olumlu şekilde yansıyarak ona büyük avantajlar ve fırsatlar getireceğine, ticaretinin genişleyeceğine, işlerin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine rivayet eder.

Rüyada evli birinin yeniden evlendiğini görmek endişelerin biteceğine, hayırlı bir olayla kendisini zengin edecek bir dönemin başlayacağına, kulağa küpe olacak nasihatler alınacağına, masa başı bir işe girileceğine inanılır.

Rüyada evli bir çiftin yeniden evlendiğini görmek kısmetin bir dönem için değil daimi olacağına, tabiri caizse dişinden, tırnağından arttırarak tahmin edilemeyecek işler başaracağına, sevdiği kişilere bu dönem içinde çok büyük yardımlarda bulunacağına ve huzurlu bir hayat süreceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments