Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evli birinin ayrıldığını görmek

Rüyada evli birinin ayrıldığını görmek

Rüyada evli birinin ayrıldığını görmek elinin bollaşacağına, işlerindeki verimin, bereketin ve karın artacağına, kişinin eline daha fazla gelir geçeceğine, işlerinin büyüyeceğine, maddi gücünün ve imkânlarının artacağına, verimin ve bereketin geleceğine, işlerinin de iyileşme ve düzelme göstereceğine, kendisine hem hayırlı kazanç hem de mutluluk getireceğine ve geçim sıkıntısından kurtulmasını sağlayacağına, kazanılan başarılar sayesinde yüklü miktarda para kazanılacağına ve huzurlu ve mutlu bir hayat sürüleceğine, bir sebeple rüya sahibinin çok üzüleceğine ve neredeyse hasta olacağına, üzüntülerinden ve dertlerinden ötürü hasta olacağına tabir olunur.

Rüyada evli birinin ayrıldığını gördüyseniz:

  • Başkalarıyla ilişki kurma çabasında olacaksınız.

Rüyada evli çiftin ayrıldığını görmek sorunların akıl yoluyla çözüleceğine çekilen çilelerin biteceğine ve ferahlığa çıkılacağına, alın terinin karşılığını alacağına, maddi anlamda da gelirinin ve malının artacağına alamet etmektedir.

Rüyada evli birinin ayrıldığını görmek büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, büyük miktarda kazanç elde edileceğine, aile hayatında da çok huzurlu ve mutlu olunacağına, uzun zamandan beri iş hayatında çok büyük kazançlar elde edeceğine, daha hızlı ve daha güvenli adımlar atılacağına yorulur.

Rüyada evliyken ayrılmak günaha girmekten, haksızlık etmekten, yalan söylemekten ve iftira atmaktan özenle kaçınacağına, hasret çekileceğine, her iki tarafın da çok üzüleceğine, tartışmalarla ve aksiliklerle uğraşılan bir dönem geçirileceğine ve anne babanın sağlık sorunları yüzünden üzüntü duyulacağına yorulmaktadır.

Rüyada evlilerin ayrıldığını görmek beklenen kötü bir sürprize rağmen yola çıkılacağına, kazandığı her kuruşun hakkını vereceğine, maddi olarak uğradığı zararların birkaç katını kazanacağına, yaptığı işlerde büyük başarılar elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada etin kemikten ayrıldığını görmek kısa sürecek olan bir projenin bazı aksaklıklar yüzünden gitgide uzayacağına, elinin bollaşacağına, dertlerine çare bulacağına işaret eder.

Rüyada iki nişanlının ayrıldığını görmek ancak çok kötü bir duruma düşeceğine, gitmediği yerlere gideceğine, iş ile ilgili tüm sıkıntıların ve sorunların çözüme kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada annesiyle babasının ayrıldığını görmek müdür ya da yönetici gibi mevkilerde görev alacağına, iş hayatı içerisinde insanlara vefa gösterileceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının kısa bir zaman içinde sorun yaratmayacak bir şekilde ortadan kalkacağına, hastalığının yakın zamanda şifa bulacağına, eş, dost ya da akrabalarından biri ile çok hayırlı bir işe gireceğine yorulur.

Rüyada başkasının ayrıldığını görmek kurulan büyük hayallerin yaşanan kötü ve can sıkıcı olaylar yüzünden suya düşeceğine, rahatsızlık yaratan bir durumun düzeltileceğine, aşık olunan bir kişiden karşılık bulunacağına, işlerinin yoluna gireceğine, günden güne daha artan başarılar kazanacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments