Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evli birini yeniden evlenirken görmek

Rüyada evli birini yeniden evlenirken görmek

Rüyada evli birini yeniden evlenirken görmek aile hayatının günden güne daha kötü bir duruma geleceğine, onlarla tabiri caizse kıran kırana dövüşeceğine, hayatta yalnız kalacağı için ruhsal olarak kötü bir dönem geçireceğine, kendisini iş hayatında çok hayırlı bir mevkide bulacağına, çok büyük ve zor işlerle uğraşmak zorunda kalacağına, kötü düşünceli bir kişinin tüm çabalarına rağmen büyük bir işte başarılı sonuçlar alacağına, dünya malının çoğalacağına, ancak bu duruma rağmen sevdiği ve değer verdiği insanlara yardım edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada evli birini yeniden evlenirken gördüyseniz:

  • Denediğiniz bazı şeylerin sonuç vermediğini görebilirsiniz.

Rüyada evli birini yeniden evlenirken görmek samimiyetin ve ilişkinin daha da kuvvetleneceğine ve belki işle ilgili bir ortaklık kurulacağına, aile hayatı ile ilgili çok güzel bir haberin alınacağına, daha önce hiç tadına varmadığı lezzetleri keşfedeceğine inanılır.

Rüyada evli kişinin yeniden evlendiğini görmek yaptığı işleri, aldığı başarıları ve kendisini kıskanan insanlar ile tartışma yaşayacağına, uzun zaman önce çok tanışılmış olan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, çok mutlu bir yuva kurulacağına, bolluğa, berekete ve zenginliğe ulaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada evliyken yeniden evlenmek her zaman merhametli biri olarak davranılacağına ve sevap işleneceğine, bir aile büyüğü ile ilgili üzücü bir haber alınacağına, ekonomik olarak zarar getirecek bir işe girileceğine, büyük başarı kazandıracak ve bol para getirecek  bir çalışma içine girileceğine delalet etmektedir.

Rüyada evli bir erkeğin yeniden evlendiğini görmek büyük çalışmalar ve hayırlı projeler gerçekleştirileceğine, rahatın yerine geleceğine, gönül ilişkisi yaşanan kişi ile aradaki buzların eritileceğine ve sevinçli bir haberle deyim yerindeyse sevinçten havalara uçulacağına yorulmaktadır.

Rüyada evli olduğun kişiyle yeniden evlenmek eşi ve çocukları ile uzun ve sağlıklı bir ömür yaşayacağına, kişinin toplum içindeki saygınlığının artacağına, eşler arasındaki sorunların çözüme kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada evli bir kadının yeniden evlendiğini görmek durmadan ve başka yollara sapmadan ilerleyeceğine, harama ve zinaya bulaşmadan huzurla yaşayacağına, onlar tarafından çok sevileceğine işaret eder.

Rüyada evli bir çiftin yeniden evlendiğini görmek belalı kimselerle karşılaşacağına, başına tekin olmayan olayların geleceğine, esenliği bulacağına ve hoş zamanlar geçireceğine, endişeli bekleyişlerin sona ereceğine alamet etmektedir.

Rüyada evliyken yeniden evlendiğini görmek huzurunun yerine geleceğine, hafifleyeceğine, esenlik bulacağına, eline geçen imkânları gerektiği gibi kullanamayacağına, bu sebeple kendisine daha dikkat etmesi ve daha akıllıca adımlar atması gerektiğine aksi halde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edemeyeceğine, işlerinde bir aksama yaşayacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments