Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evli birini sevmek

Rüyada evli birini sevmek

Rüyada evli birini sevmek çok büyük atılımlar yapacağına ve yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, haddinden daha fazla süren işsizlik döneminin sona ereceğine, başarılarının düşmesi nedeni ile makamının zarar göreceğine ve kazancının da azalacağına, aile bireyleri ile güzel günler geçirileceğine, keyfi için bütçe ayırabileceğine ve rahat şekilde yaşayacağına, maddi ve manevi olarak rahata kavuşacağına, kötü halden iyi hale geçeceğine, özellikle evli kimselerin eşlerine karşı tutumlarında değişim olacağına ve yeniden aşklarının artacağına, muhabbetlerinin çok daha tatlı dille devam edeceğine, hem çocuklarının ve ailesinin kendisine destek olacağına yorulur.

Rüyada evli birini sevmek gördüyseniz:

  • Kazananı belli olmayan tartışmalardan, size baskı kurmaya çalışan ya da sizinle ilgisi olmayan ek sorumluluklar yükleyen kişilerden uzak durun.

Rüyada sevdiğin birini evli görmek ele geçen kazancın azalacağına, hiçbir eksiğinin bulunmayacağına, bolluk içinde yaşamanın keyfini süreceğine, eline geçen imkânlar sayesinde çok istediği şeylere yakın zaman içinde kavuşacağına ve uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine işarettir.

Rüyada sevdiğinle evli olmak iyi kalpli, efendi ve güleryüzlü oluşu sayesinde de çevresindeki herkes tarafından çok sevileceğine, canla başla çalışacağına, adının ve şanının yürüyeceğine, malının, parasının ve makamının artacağına işaret etmektedir.

Rüyada sevdiğinle evli olduğunu görmek çok büyük kötülemeler yapılacağına, söylediği bir sözden ötürü pişmanlık duyacağına, hayatının planlı ve programlı şekilde ilerleyeceğine, iş güç sahibi olacağına alamet etmektedir.

Rüyada sevdiğinin evli olduğunu öğrenmek acı tecrübeler edineceğine, ön planda kalmayı sağlayacağına, atılan bütün adımların zarar ettirecek bazı kişiler tarafından adım adım takip edileceğine delalettir.

Rüyada sevdiği adamı evli görmek tahmin edilenden daha çok kazanç elde edileceğine, umutlarının ve emeklerinin boşa gitmemiş olacağına, ağız tadına ve neşesine kavuşacağına delalettir.

Rüyada sevdiği kişiyle evli olduğunu görmek herkesin sanki imkânsız gibi gördüğü işlerde muvaffak olacağına bu sayede hem itibar hem de kazanç elde edeceğine, ele geçen kazancın büyük bir kısmının tasarruf için ayrılacağına, rahatsızlık veren ve aile bireylerini birbirine düşüren bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına işaret eder.

Rüyada sevdiğin kişiyle evli olduğunu görmek uzun zamandan beri yalnız olmanın verdiği kötü hislerin geçmeye başlayacağına, daha önce hiç tatmadığı mutluluklar tadacağına, uzun zamandan beri almayı çok istediği bir şeyi yakın zamanda alacağına ve çok hayırlı ve faydalı bir işe girip çok güzel günler göreceğine işaret etmektedir.

Rüyada evli kadını sevmek sermayesinin harcandığına değeceğine, elinde bulunan imkânları hayırlı işler için kullanacağına, sevilen bir kişinin gelmesi ile uzun bir süreden beri sıkıntı veren bir durumun ortadan kalkacağına, bu sayede işlerin açılacağına, verilen vaatlerin yerine getirileceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments