Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiğinle evli olduğunu görmek

Rüyada sevdiğinle evli olduğunu görmek

Rüyada sevdiğinle evli olduğunu görmek işlerinin iyi gideceğine, hayatından yana hayır bulacağına ve rahatlığa ereceğine, elde edeceği iyi kariyer sayesinde herkes tarafından büyük saygınlık göreceğine, onu her zaman el üstünde tutacağı gibi, evlatlarına da şefkatli bir tutum içinde olacağına, ancak daha sonra yakın bir arkadaştan alınacak destek sayesinde zorlukların aşılacağına, dertlerin, üzüntülerin ve tartışmaların biteceğine, çok büyük bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, atacağı hatalı adımlar yüzünden uzun süre işlerinin düzelmeyeceğine, emin olduğu, güvendiği insanların gerçek yüzlerini göreceğine yorulmaktadır.

Rüyada sevdiğinle evli olduğunu gördüyseniz:

  • Hangisi olursa olsun gerekli hazırlıkları yapmanızda fayda var.

Rüyada sevdiği kişiyle evli olmak anne babası ile ilgili kötü ve üzücü haberler alacağına ve uzun zamandan beri beklediği şeylerin gerçekleşmeyeceğine, kaderinin yüzüne güleceğine ve herşeyin istediği yönde ilerlemeye başlayacağına, daha önce çözüldüğü düşünülen problemlerin tekrar ortaya çıkacağına tabir olunur.

Rüyada sevdiğin erkek evli görmek işlerin başarılı bir şekilde organize edilmesi sayesinde tıkır tıkır işleyeceğine, fikirlerini, düşüncelerini yanlış şekilde aktarması nedeniyle istenmeyen konuşmalar yapmak zorunda kalacağına, yapılan işlerde çok iyi mevkilere gelineceğine alamet eder.

Rüyada sevdiğin insanla evli olmak işlerinin kapanacağına, gelirinin düşeceğine, toplum için faydalı işler yapacağına, heveslerinin de azalacağına tabir olunur.

Rüyada evli bir erkeği sevmek kendisine istediklerini getireceğine ve hoş sürprizler hazırlayacağına, ailesinin de aynı ferah koşullara sahip olacağına, yakın bir arkadaşının ihanetine uğrayacağına delalettir.

Rüyada sevdiğin erkeğin evli olduğunu görmek kişinin gönlünden geçenlerin bir bir çıkacağına, yaptığı bir hatadan dolayı özür dilemek zorunda kalacağına, kendisini günahkâr kılacak yollara sapmayacağına, emeği ile hak ederek sahip olduklarının da keyfini süreceğine yorulmaktadır.

Rüyada evliyken başka birini sevmek çocuklarından yana istediği saygıyı, sevgiyi ve hürmeti göreceğine, heveslendiği işlerde muvaffak olacağına, olur mu olmaz mı diye düşünmeden fevri davranacağına, çok önemli olmayan bir sebepten ötürü malının büyük bir kısmını kaybederek çok büyük zarara uğrayacağına alamet etmektedir.

Rüyada evli birini sevmek kötü giden işlerin düzeleceğine, sevilen bir kişi tarafından bir haksızlığa uğranılacağına, ağır bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalınacağına ve eşle bazı tartışmalar yaşayıp ayrılığın eşiğine gelineceğine, gönül işlerinden yana hayır bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sevdiğinin başkasıyla evli olduğunu görmek bir bebek sahibi olunacağına, bir sebeple çok zor günler geçireceğine, bunun da rüya sahibine sorun olacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments