Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evli birine kızmak

Rüyada evli birine kızmak

Rüyada evli birine kızmak eğer bu rüyayı gören kimse müşkül bir durumda ise yakın zamanda tüm sıkıntılardan kurtularak feraha ereceğine, ele geçen bazı fırsatların yanlış bir şekilde kullanılarak heba edileceğine, kendisini çekemeyen, nazar eden insanların haddini bildireceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içerisinde kurtulacağına, rızkında ve malından olacağına, çok üzüntülü ve sıkıntılı günlerin yaklaşmakta olduğuna ve yaşanan her olayın işleri gittikçe daha kötüye götüreceğine, hayat düzeninin alt üst olacağına, bir birlikteliğin sona ereceğine, el üstünde tutulan birisiyken kıymetin yitirileceğine, haksızlığa uğranacağına işaret eder.

Rüyada evli birine kızmak gördüyseniz:

  • Duygusal hayatınıza gelince; duygularınızdaki kırgınlık süregitmekle birlikte karşı cinsten başka bir kişi yardımınıza yetişecek.

Rüyada evli birine kızmak sorunlarının ardının arkasının kesilmeyeceğine, sevdiklerine kavuşacağına ve muradına ereceğine, ağzının tadının kaçması ile beraber keyifsiz günlere gireceğine delalet eder.

Rüyada oğluna kızmak arzularına, isteklerine ve dileklerine kavuşacağına, sürekli sorunlar ile meşgul olacağına, problemlerinin bitmek bilmeyeceğine, kişinin yurt dışında da ismi bilinen önemli kişiler arasında bulunacağına delalet eder.

Rüyada bir kızda bıyık görmek hem de sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine, bütünlük ve dayanışma içinde kalacağına, gücünün, kudretinin yerine geleceğine alamet eder.

Rüyada misafire kızmak asil kişilerle birlikte olup iyi bir hayat süreceğine, o kişiyle münakaşaya düşeceğine ve karşı karşıya kalacağı olaylar yaşayacağına, girilen bir işte beklenmedik bir zararla karşılaşılacağına delalet eder.

Rüyada bir kızdan hoşlandığını görmek ihanet dolu bir işe girileceğine, yaşanan sıkıntıların herhangi bir sorun yaratmayacağına, sağlığının, işlerinin ve düzeninin bozulacağına yorulur.

Rüyada arkadaşının kızdığını görmek elde bulunan imkânların çok rahat bir şekilde kullanılacağına, son sözü söyleyecek kadar önemli bir unvan ve kimlik kazanacağına, ilerleyeceğine ve el üstünde tutulma şansına hâsıl olacağına rivayet eder.

Rüyada anne babaya kızmak bir sebeple yapılmak istenen bir projede yalnız kalınacağına, büyük bir emek verilen aile işinde zarar edileceğine, kişinin her akşam bir davete ya da toplantıya gideceğine, sık sık şehir dışına çıkarak yeni insanlarla tanışacağına, hayat içinde karşılaşacağı bütün zorlukları ortadan kaldıracağına işarettir.

Rüyada başkasına kızmak sıkıntının kısa süre içinde sona ereceğine, problemlere çözüm bulunacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine, başarılı birçok çalışmaya ve projeye imza atılacağına, akrabayla araya mesafe konulacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments