Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evlenmek için hazırlık yapmak

Rüyada evlenmek için hazırlık yapmak

Rüyada evlenmek için hazırlık yapmak çok sıkıntılı bir hal alacağına, evini geçindirmek ve hayatını sürdürmek için alınteri dökerek kazanç elde edeceğine, kısmetlerinin kapanacağına, ev yaşantısındaki iyi geçime adeta nazar değeceğine, kendisini çok iyi tanıtarak ve yeteneklerini ortaya dökerek dikkat çekeceğine ve çok büyük bir firmadan iş teklifi alacağına, aile bireyleri ile bu işten ötürü ters düşüleceğine, toplumun saygınlığını kazanmış biri olunacağına, çok zor zamanlar geçirip büyük sıkıntılar çekeceğine ve bir daha kendisini toparlayacak gücü ve desteği bulamayacağına, hiçbir eksiğinin olmadığı gibi kendisinin her şeyin en çoğuna sahip olacağına yorulmaktadır.

Rüyada evlenmek için hazırlık yapmak gördüyseniz:

  • İş ilişkilerinizle ilgili önemli bir erkekle kavga etmeniz olasıdır.

Rüyada evlenmek için hazırlık yapmak bazı yanlış anlaşılmalar yüzünden sevilen bir kişi ile ters düşüleceğine, verilen emeğin boşa çıkmayacağına, kötülerin uzaklaştırılacağına delalettir.

Rüyada hazırlıksız evlenmek eline geçen bütün fırsatları işi konusunda değerlendireceğine, her türlü derde ve üzüntüye karşı hazır olunduğuna, işlerle ilgili doğru karar vermek için detaylı bir düşünme yolu seçildiğine, ayakları yere sağlam basan ve yaptığı işte ses getiren bir karakter ortaya konulacağına, günahtan arınmış bir yaşama sahip olup, Allah katında makbul işlerle uğraşılacağına tabir olunur.

Rüyada sevgiliyle evlilik hazırlığı yapmak eş, dost ya da akrabalarından biri ile çok hayırlı bir işe gireceğine ve başarılarının sürekli artacağına, çok daha sosyal bir kişi olup daha büyük bir arkadaş çevresi edineceğine ve kendisine daha uygun ve daha güzel bir hayat kurarak çok uzun zamandan beri ertelediği hayallerine kavuşacağına, kimsenin arkasından konuşmayacağına ve kendisine önemli bir kötülükte bulunmuş bir kimseyi affedeceğine delalet etmektedir.

Rüyada tatil hazırlığı yapmak içine düştüğü karamsarlıktan kurtularak, geleceğe daha umut dolu bakacağına, rüya sahibinin güzel haberler alarak sevineceğine, işlerinin açılıp, kazancının da artacağına, bolluğun ve verimin de artacağına yorulmaktadır.

Rüyada umreye gitmek için hazırlık yapmak ters giden işlerin normale döneceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından arınacağına, üzüntülerinden ve endişelerinden kurtulacağına ve hastalığından tamamen kurtulup rahata ereceğine, umutların biteceğine yorulur.

Rüyada umreye gitme hazırlığı yapmak verilen kararların uygulanmamasından ötürü maddi ve manevi açıdan büyük bir boşluğa düşüleceğine, insanlar tarafından da daha çok sevgi ve saygı göreceğine, sorunların, sıkıntıların ve musibetlerin sona ereceğine işarettir.

Rüyada ölüm için hazırlık yapmak sorunların gelen kazançla birlikte sona ereceğine, güvensizliğini yeneceğine, kendisini olumlu yönde telkin edeceğine ve bu sayede kalıcı olacak rızka ve mutluluğa kavuşacağına, rüyasında salatalık toplayan kişi kadın ise, temiz saf bir adamla evlenebileceğine yorulur.

Rüyada eski sevgiliyle evlilik hazırlığı yapmak karşılaşılan engellerin kolayca aşılacağına ve kazancın artması sayesinde yardım isteyen kişilere yardım edileceğine, zaman zaman farklı yerlere tatile ya da iş gezilerine gidileceğine ve huzurlu bir ruh yapısına sahip olunacağına, şansına ve kısmetine kendi eliyle mani olacağına, üzüleceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments