Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evinin bahçesinde yılan görmek

Rüyada evinin bahçesinde yılan görmek

Rüyada evinin bahçesinde yılan görmek çok güvendiği bazı insanlardan büyük ihanetler göreceğine, bir sebeple çok büyük sorunlarla karşılaşacağına, bu sıkıntıların aile hayatına yansıması ile çok kötü olaylar yaşanacağına, aile içinde sürekli tartışmaların ve kavgaların baş göstereceğine, kendisini Allah yoluna adayacağına, bir kere başarısını ispat ettiği takdirde iş dünyasında üst üste güzel tekliflerle karşılaşacağına, acı veren kazalara, eğlenceli günler yaşayacağına, çalışmalarınızın karşılığını alacağınıza, maddi durumunuzun düzeleceğine, mantık ile verdiği bir karar yüzünden büyük zarara uğrayıp kararından çok büyük pişmanlık duyacağına yorulur.

Rüyada evinin bahçesinde yılan gördüyseniz:

  • Biraraya geleceğiniz, arkadaş, akraba veya komşularınızın faydalı önerileri olabilir.

Rüyada evinin bahçesinde yılan görmek iş hayatına atılmak isteyen ya da bir sorunundan kurtulmayı amaçlayan bir yakınına ya da tanıdığına çok büyük bir maddi destekte bulunacağına, uzun yaşayacağına, sevdiğiyle arasındaki ilişkiyi ve bağı kuvvetlendirecek gelişmeler yaşayacağına, onunla hayırlı şekilde devam edeceğine alamet eder.

Rüyada evin bahçesinde yılan görmek fakat bu sıkıntının çok sürmeyeceğine, yaşanan hastalıklara şifa geleceğine ve küs insanların barışacağına, ticarette daha fazla kar elde edeceği alanlara yöneleceğine, farklı iş kollarına ulaşacağına alamet eder.

Rüyada evinin bahçesini görmek iş konusunda hayırlı bir adım atılacağına, şansızlığın kırılacağına, hem kendisi hem aile bireyleri için büyük bir başarı elde edeceğine alamet eder.

Rüyada evin bahçesinde kedi görmek rüya sahibinin bir anda başkalarının işine karışmak suretiyle hiç istemediği bir duruma düşeceğine, yapılan çalışmaların büyük ses getirmesi sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, huzurunun ve mutluluğunun da azalacağına alamet eder.

Rüyada evinin bahçesinde mezar görmek kişinin zor günlerden geçeceğine, alınan borçların kısa süre içinde ödeneceğine, insanların içinde güzel bir mevkiye sahip olacağına delalet etmektedir.

Rüyada evin bahçesinde çiçek görmek kaygılı bir ruh halinin sona ereceğine, sıkıntılı ve sorunlu olunan zamanlarda büyük bir istekle ortak olacağına, rüya sahibinin hayatı boyunca istediği her şeye fazlasıyla sahip olacağına delalettir.

Rüyada evin bahçesinde inek görmek sorunlu bir akrabadan gelecek kötü haber yüzünden üzüntü duyulacağına, sinirlerine hakim olmakta güçlük çekeceğine, maddi ve manevi olarak çok mutlu olunacağına yorulur.

Rüyada evin bahçesine çiçek ekmek yapacağı o işi onaylamayacağına, büyük umutlarla gireceği ihalelerden yana da hayal kırıklığı yaşayacağına, rahat edeceğine, mutlu ve sağlıklı olacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments