Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evin bahçesinde çiçek görmek

Rüyada evin bahçesinde çiçek görmek

Rüyada evin bahçesinde çiçek görmek işlerin çok iyi bir hal alacağına, verilen sözlerin çok iyi bir şekilde yerine getirileceğine, sorunların çok kısa zaman içinde halledileceğine, alınan bazı kararlar doğrultusunda rüya sahibini maddi ve manevi olarak sömüren kişilerin hayatından çıkarılacağına, çok güzel ve hayırlı bir şekilde sorunun ortadan kaldırılması ile iş yerinde büyük bir ferahlık ve mutluluk yaşanacağına ve çok güzel ve huzurlu günlerin görüleceğine, hasret kaldığı kişilere kavuşacağına, özlem gidereceğine, gittikçe büyüyeceğine ve bu yüzden rüya sahibinin ruhsal olarak çok büyük sorunlar yaşayacağına, kötü duygu ve düşüncelere kapılmayacağına, art niyetler taşımayacağına ve kimse hakkında kötü söz söylemeyeceğine, dinine bağlı kalacağına, kişinin şansının ve kısmetinin açılacağına yorulmaktadır.

Rüyada evin bahçesinde çiçek gördüyseniz:

  • Maddi konularda beklediğinizi bulamayabilirsiniz.

Rüyada evin bahçesinde çiçek görmek kişinin gönül hoşluğu ile karşılaşacağına, insanlar arasındaki geçimin de çoğalacağına, aile  hayatında tartışmalar ve sürtüşmeler yaşanacağına inanılır.

Rüyada evin bahçesine çiçek ekmek iş hayatında kendi işini kuracağına ve kendi işinin patronu olacağına, hayır getirecek ve bol kazanç sağlayacak bir döneme girileceğine, işlerin günden güne artacağına, eline geçen bütün fırsatları işi konusunda değerlendireceğine, çok üzüldüğü ve sıkıldığı anlarda bile işine sığınacağına tabir olunur.

Rüyada çiçekli bahçeli ev görmek yapacağı planların altüst olacağına, amaçlarına ve hedeflerine ulaşacağına, yeni bir yol tutulacağına delalet eder.

Rüyada çiçekler bahçe görmek bilimsel bakış açısına sahip kimselerle ahbaplık ederek her zaman elit bir toplumda yaşanacağına, yaşamı boyunca bu ilkeden ödün vermeyeceğine, ekmeğine haram sürmeyeceğine, kötü duygu ve düşüncelere kapılmayacağına, geçmişte yaşadığı bir olaydan ötürü hayatında kötü ve zor bir dönem geçireceğine, elinde bulunan bazı işleri kendisini çekemeyen kişilerin alacağına işarettir.

Rüyada bahçeye çiçek dikmek refah düzeyinin yükseleceğine, hayırlı gelişmeler yaşayacağına, daha ağırbaşlı ve olgun bir kimse olacağına, geçim sıkıntısının biteceğine rivayet eder.

Rüyada bahçe çiçek görmek çok güzel ve mutlu günlerin yakında görüleceğine, hayırlı kısmetler ile tanışıp gönül işlerine devam edileceğine, tüm sorunların bu sayede teker teker sona ereceğine, haneyi bolluk ve bereketin kaplayacağına, işle ilgili olarak şehir dışına çıkılacağına, başına bazı musibetlerin geleceğine, sevdikleriyle arasının açılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bahçeden çiçek koparmak ortaya çok başarılı ve uzun yıllar boyunca unutulamayacak projeler konulacağına, kendisine el uzatan mümin bir tanıdık sayesinde yanlışlardan kısa sürede kurtulacağına, bolluk, bereket ve rahat içinde yaşayacağına delalet eder.

Rüyada renkli çiçek bahçesi görmek patronlarının da bunu fark edip, karşılıksız bırakmayacağına, kötülüklerden uzaklaşacağına, gelecek olan paranın ise işleri yürütmek için kullanılacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments