Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evini yenilemek

Rüyada evini yenilemek

Rüyada evini yenilemek geleceğinin parlak olacağına, iş hayatında yeni ve büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, uzun zamanda beri özlem duyulan ve biraraya gelme fırsatı bulunamayan bir kişi ile yakın zaman içinde kavuşulacağına, kolay ve eğlenceli bir hayat geçireceğine, ekmek parası kazanmak için alınteri döküleceğine, gerek aile hayatında gerekse de iş hayatında bazı üzüntüler yaşayacağına, çalışmalarının beğenileceğine, fikirlerinin de istediği takdiri toplayacağına, endişelerin son bulacağına, iş konusunda büyük atılımlar yapılacağına işarettir.

Rüyada evini yenilemek gördüyseniz:

  • Vizyonunuza güvenebilirsiniz.

Rüyada evin içini yenilemek kötü niyetli kişilerin yenilgiye uğratılacağına, kazancında da artış meydana geleceğine, kalp kırmayacağına rivayet eder.

Rüyada evin eşyalarını yenilemek sevgilinizle küsmeniz aradaki hissedilen duyguların güçleneceğine, üzüntülerin ve endişelerin biteceğine, sorunlarının alacağı destek sayesinde sona ereceğine, çok büyük bir iş şansı kazanılacağına inanılır.

Rüyada evin kapılarını yenilemek sıkıntılarından ve sorunlarından uzun bir zaman boyunca kurtulamayacağına, kendine olan öz güvenini arttıracak kadar büyük ve değerli işler yapacağına ve çok önemli noktalara geleceğine, çok rahat edilen ve kazanç sağlanan bir dönemin biteceğine, sorunlu bir dönemin başlayacağına delalet eder.

Rüyada evin çatısını yenilemek çok büyük bir üzüntü yaşayacağına, başarılarının ve zaferlerinin de çoğalacağına, rahatsızlık yaratan durumların eş, dost ya da akrabalar sayesinde bertaraf edileceğine ve asabın bozulmasına sebep olan kişilerin hayattan çıkarılacağına alamet eder.

Rüyada evini yenilemek sadakat ve vefa duygusunun çok daha güçleneceğine, rakipler ile rekabet edemeyecek durumlara düşeceğine, büyük zorluklar yaşayıp en rahat olunan dönemde bile borçlardan ve parasal sıkıntılardan kurtulamayacağına, alın teri dökülmesine ve birçok sıkıntı çekilmesine rağmen hak edilen ücretin alınamayacağına delalettir.

Rüyada evinin eşyalarını yenilemek kazancı ile ailesini çok rahat şekilde geçindirebileceği gibi çevresindeki pek çok kişiye de faydalı olacağına, parasal olarak bir kriz yaşanacağına, yanlış davranışı olanları uyararak, ikinci bir şans vereceğine işarettir.

Rüyada pencereleri yenilemek eş, dost ya da akrabalarından birinin başının sıkıştığı bir durumda yardımına koşacağına, adım adım başarıya ulaşılacağına, çok başarılı işler gerçekleştireceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kısa zaman içinde kurtulup güzel çalışmalar ortaya koyacağına yorulmaktadır.

Rüyada ev yenilediğini görmek çok büyük çaba göstererek de olsa bu durumun uzun bir zaman içinde düzeltileceğine, moralin bozulacağına, kötü günlerinin, çektiği yokluğun, çaresizliğinin ve yalnızlığının da sonunun geleceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments