Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evini temizlemek

Rüyada evini temizlemek

Rüyada evini temizlemek komşular tarafından kötülenileceğine, bir sebeple kendisini beceriksiz ve aciz olarak göreceğine ancak daha sonra çok çabalayarak amaçlarına kısmen de olsa ulaşıp rahat bir hayat sürecek kadar para kazanacağına, karşısına çok büyük fırsatların çıkacağına ve bundan sonra yüzünün hep güleceğine, kendini tutamayıp şeytana uyacağına, rüyayı gören bir kadın ise hizmetkar edineceğine, çok daha zor durumların altından rahat bir şekilde çıkacağına, yoluna engel olarak çıkan kişileri kolaylıkla mağlup edeceğine, mesleğindeki verimliliğinin artacağına, büyük kazanç getirecek işlere gireceğine alamet eder.

Rüyada evini temizlemek gördüyseniz:

  • Bazı konularda ısrarcı veya inatçı olan kişiler sorun çıkartsalar bile, siz ne olursa olsun tartışmalara girmemeye çalışmalısınız.

Rüyada evin bahçesini temizlemek üzüldüğü ve çok yıprandığı bir durumda kendisine uzanan bir el ile rahata ereceğine ve başarı kazanacağına, ardından konu üzerinde düşünüleceğine, bazı araştırmalar yapılıp sorunun kaynağının bulunacağına, daha hazırlık aşamasındayken bile işlerinde sorun yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada komşu evini temizlemek alacağı desteği kısa bir zaman içinde çok sorun yaşadığı bir problemi çözeceğine, yardıma muhtaç insanlara büyük yardımlarda bulunacağına, çözümlere ve çarelere kavuşacağına, maddi kayıplarını fazlasıyla karşılayacağına delalet etmektedir.

Rüyada annesinin evini temizlemek neredeyse göz göre göre çok büyük bir sorunlara yelken açılacağına ve para konusunda çok zor ve sonu karanlık yollara girileceğine, hayatının bir anda olumlu bir yönde değişme göstereceğine, çok büyük ve zor işlerle uğraşmak zorunda kalacağına delalet eder.

Rüyada arkadaşının evini temizlemek rahatlığa ve ferahlığa kavuşturacak insanların bulunacağına, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde insanların dikkatini çekeceğine, umutsuzluk, belirsizlik ve huzursuzlukla geçen günlerinden kurtulacağına, rahat edeceğine yorulur.

Rüyada annemin evini temizlemek yüz güldürecek sonuçlar elde edeceğine ve her başarılı girişimi sayesinde hayatını daha yaşanılır kılacağına, evdeki birinin yolculuk yapacağına, çok daha güçlü biri haline geleceğine alamet eder.

Rüyada ölünün evini temizlemek dertlerinden ve üzüntülerinden kurtulacağına, çalışmalarında büyük başarılar kazanacağına, büyük paralara sahip olacağına, kısa süre içinde epey şöhret sahibi olacağına ve dolu dolu, huzurlu ve sağlıklı bir hayata merhaba diyeceğine, sevdiği kişiler tarafından çok hayırlı bir işe sokulacağına alamet etmektedir.

Rüyada başka birinin evini temizlemek hayatının geri kalan döneminde yalnız olacağına ve hayatının böyle devam edeceğine, yapılan çalışmaların çok başarılı olması ve büyük kazanç getirmesi sayesinde başka projelerin ve çalışmaların önünü açacağına, çok yüksek bir mevkiye terfi alınacağına işaret eder.

Rüyada sevgilinin evini temizlemek kısmetlerinin de kapanacağına, kısa bir zaman içinde çok zahmet çekmeden bütün hayallerine kavuşacağına, kendisine dert ettiği şeyleri atlatmayı ve unutmayı bileceğine, bu sayede rahata ereceğine, eğlenceli ve güzel günler yaşayacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments