Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yatak ayırmak

Rüyada yatak ayırmak

Rüyada yatak ayırmak kırgınlıkların ve kızgınlıkların kısa zamanda biteceğine, sevilen kişilerle yaşanmış olan tartışmaların sona ereceğine, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, moralsiz ve can sıkıcı günler geçireceğine bu nedenle bir süre sokağa çıkamayıp eve bağlanacağına, hem çocuklarının ve ailesinin kendisine destek olacağına, kazana ve haklı çıkan tarafın kendisi olacağına, parasal olarak çok iyi bir döneme girileceğine, parasal veruhsal olarak kötü bir döneme girileceğine, maddi sıkıntıların ortaklar arasındaki tartışmaları alevlendireceğine ve yakın bir zamanda sağlık sorunları ile ilgili olarak kötü bir haber alınacağına, dertlerin artacağına, sağlıkla ilgili bir sorunun başgöstereceğine, ancak akrabalarından birinin destek vermesi sayesinde çok iyi bir hal alacağına işaret eder.

Rüyada yatak ayırmak gördüyseniz:

  • Aşktan yana olan şansınızı ihmalkar davranışlarınızla geri tepmemelisiniz.

Rüyada yatakları ayırmak ağız tadını bozacak ve arkadaşlar arasında büyük bir tartışmaya sebep olacak bir işe evet denileceğine, yapılan hatalar yüzünden elde bulunan fırsatların teker teker uçup gideceğine ve para kazanmak için verilen mücadelenin fiyaskoyla sonuçlanacağına, iyi hissedeceğine, onlardan hayırsızlık göreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yatak ayırmak çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, sorunlarının çözülmesi ve borçlarının ödenmesi için bu kişiden yardım alınacağına, daha zengin hale geleceğine, ilerleyeceğine, bilgi sahibi olacağına tabir olunur.

Rüyada sevenleri ayırmak bazı borçlar yüzünden prestij kaybı yaşanacağına, aile hayatında ve iş hayatında güzel günler yaşanacağına, eline geçen fırsatların işe yaramayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada saçı ortadan ayırmak eline geçecek haram bir maldan ötürü çok sıkıntı çekeceğine, bir sebeple bir an önce durumu düzeltmesi gerektiğine ve eğer düzeltmezse yakın bir zaman içinde bazı kötü olaylar yaşayacağına, korkularının sona ereceğine ve mutlu olması için ihtiyacı olan çarelerin de karşısına çıkacağına alamet eder.

Rüyada denizi ikiye ayırmak çevresindekilerin gerçek yüzlerinin ortaya çıkacağına, anne baba duası alacağına, kısmetin kapanacağına alamet etmektedir.

Rüyada bir kavgayı ayırmak kendisine yapılacak bir ihanetten ötürü büyük bir üzüntü içine düşeceğine, ekmeğinin bereketleneceğine, kendisini çekemeyen ve işlerinin önüne sürekli bir engel çıkaran kişileri yenilgiye uğratacağına delalet etmektedir.

Rüyada sevgilileri ayırmak kırgınların barışacağına, çok dikkat çekeceğine, kısa süre içinde çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine alamet eder.

Rüyada kıyafet ayırmak birikimlerinin yok olması neticesinde kendisini birden çok düşkün bir halde bulacağına ve ruhen de büyük bir bunalım geçireceğine, dini bütün biri olarak yaşadığı hayatı başkaları için de güzelleştirmeye çalışacağına, bunalımlı günler geçirileceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments