Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evinde ölüler görmek

Rüyada evinde ölüler görmek

Rüyada evinde ölüler görmek zor günlerin geride kalacağına ve maddi açıdan büyük imkânlar elde edileceğine, bol kazanç elde edileceğine, yaşanan sorunların sona ereceğine ve atılan her adımda daha ses getiren işler yapılacağına, çok büyük maddi zararlara uğrayacağına, kötü niyetli kişilerin aile bireylerinden uzaklaştırılacağına, hayırlı olacak ve mutluluk getirecek izdivaca, ailesindeki huzurun bozulacağına, art niyetli kişilere uyacağına, ayıplı yolara sapacağına, adının fesada karışacağına bu nedenle de toplumdaki tüm saygınlığını yitireceğine, sıkıntı ve sorunların başgöstermeye başladığına, yaşanan sıkıntıların ortadan kaldırılması için borç alınacağına ancak bu borçların bir türlü ödenemeyeceğine rivayet eder.

Rüyada evinde ölüler gördüyseniz:

  • Bitmiş şeylere boş verip, önünüzdeki yeni ufuklara bakıp, imkanları değerlendirme gayretinde olmalısınız.

Rüyada ölü evinde yemek yemek iç huzurunun yerinde olacağına, bir anda büyük bir borç batağının ortasına düşüleceğine, mal varlığının neredeyse eriyeceğine, yaşanacak üzüntü ve stresten ötürü sağlık sorunları ile uğraşılacağına, iş konusunda destek istenen bir kişiye kendi işi konusunda yardım edileceğine, sıkıntılarla boğuşan bir akrabanın toparlanması için bir ortaklık kurulacağına alamet etmektedir.

Rüyada ölü birini evinde görmek üzüntülerin ve endişelerin yakın bir zamanda biteceğine, helal kazanç elde edeceğine, korkularından, kendini kötü hissetmesine neden olan kuruntularından ve şüphelerinden kurtulamayacağına işaret etmektedir.

Rüyada ölü birinin evini temizlemek suç işleyeceğine, pişmanlık duyacağı kararlar alacağına, hoşgörülü ve anlayışlı olacağına, hayırlı, anlayışlı ve iyi kalpli bir kısmetle dünya evine girileceğine işaret eder.

Rüyada ölünün evinde kalmak çıkmaza düşeceğine, borçlanacağına, bazı kişilerin ortaya atacağı dedikodulara çeşitli şekillerde malzeme olunacağına, üzüleceğine, mutsuz ve huzursuz olacağına işarettir.

Rüyada ölünün evinde yemek yemek mesleğinde başarılarının hiç bitmeyeceğine, korkularının, sıkıntılarının ve hastalıklarının zaman içinde tekrar ortaya çıkacağına, kendisine düşmanlık besleyen kişiler tarafından zarara uğratılacağına ve hayırlı olarak girdiği bir işin kendisine zarar verecek bir duruma döneceğine, manevi açıdan huzuru sevdiği insanlarla beraber vakit geçirmekte bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada ölü kişinin evini görmek kendisine rızık ve kazanç getiren kapıların hiç kapanmayacağına bu sayede hayatının zevki sefa içinde geçeceğine, rahat edilecek bazı çalışmalar gerçekleştirileceğine, sağlık durumunda meydana gelen sorunların tedavi edileceğine, büyük kazançlar ve kısmetler elde edileceğine, musibetlerin defedileceğine ve mutluluk ve sevinç dolu günler yaşanacağına, bir birlikteliğin sona ereceğine işaret eder.

Rüyada ölüyü kendi evinde görmek elinde bulunan imkânlar ile çok iyi işlere imza atacağına ve rahat edeceği bir döneme gireceğine, kısa sürede kariyer planında çok yukarılara çıkacağına, hiç ummadığı bir anda karşısına çıkan fırsatlar sayesinde rahat yaşayacağı bir döneme gireceğine, aile hayatına da yansıyan para sıkıntısının en kısa zamanda ortadan kalkacağına işaret eder.

Rüyada ölünün evine geldiğini görmek kısa süre içinde büyük zararlar edeceğine, eğer gören kişinin borçları varsa bu borçları ödeyecek maddi gücü bulacağına, eğer bu rüyayı gören kimse müşkül bir durumda ise yakın zamanda tüm sıkıntılardan kurtularak feraha ereceğine, unvan sahibi olacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments