Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evin yanında su görmek

Rüyada evin yanında su görmek

Rüyada evin yanında su görmek ilerlemek ve uzmanlaşmak istediği alanlarda eğitim alacağına, özel yaşamında da beklenmedik iyi gelişmeler sayesinde yalnızlıktan kurtulacağına, kendisinin de ne olduğunu anlayamayacağına, yakın bir zamanda etrafındaki insanlar ile arasının açılacağına, ancak daha sonra ortaya çıkan dini duygulara cevap vereceğine hem kendi iç dünyasının ferahlayacağına, ekmeğinin kesilmeyeceğine, girilecek olan işte büyük bir başarı kazanılacağına, bolluğa, berekete, kişinin kafasının rahat edeceğine yorulur.

Rüyada evin yanında su gördüyseniz:

  • Gergin veya uzlaşmaya yanaşmayan kişiler sıkıntı yaratabilir.

Rüyada evin yanında su görmek çok büyük bir güven ve huzur içinde yaşanacağına, aile içinde tartışmaların baş göstereceğine, uzun zaman önce ortaklık kurulmuş birinden çok büyük bir ihanet görerek çok yüklü miktarda maddi ve manevi zarar uğranacağına, sıkan ve hasta eden tüm kötü olayların biteceğine işaret etmektedir.

Rüyada evin yanında mezar görmek gücü, yetkiyi ve söz hakkını elinde tutacağına, bunun da kendisine hem özgüven hem de bolluk ve bereket getireceğine, başarılarının ardı arkasının kesilmeyeceğine, verdiği sözleri yerine getireceğine, kendi işine sahip olacağına, üzüntülerin ve zorlukların biteceğine delalettir.

Rüyada evin yanında cami görmek başarılarının artacağına, işlerinin hafifleyeceğine, borçlarının kolaylıkla ödeneceğine, bu sayede başarısına ve mutluluğuna engel olan hiçbirşeyin de kalmayacağına, sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada evinin yanında mezar görmek herhangi bir hastalık yüzü görmeyeceğine, uzun süre boyunca tartışmalarla karşılaşılacağına, gönül işlerinde üzüntüler yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada evinin yanında cami görmek zararların yakında telafi edileceğine, aile hayatında birlik ve beraberlik içinde olunacağına, kendisinin de eline geçecek bu eşsiz fırsatları en doğru şekilde kullanmasını bileceğine, yapılan bu hamleden ötürü iş ve aile hayatındaki kişilerden ağır eleştiriler geleceğine delalettir.

Rüyada evin yanında deniz görmek hayallerin gerçeğe dönüşeceğine, mutlu ve huzurlu olunacağına, hayal ettiklerini yaşama şansı vereceğine, yanlıştan uzak durarak, her zaman doğru olanın peşinden gidileceğine inanılır.

Rüyada evinin yanında deniz görmek keyfinin ve yaşam enerjisinin yerine geleceğine, husumetlerin başgöstereceğine, aile hayatında sevindirici olaylar yaşanacağına yorulur.

Rüyada suyun yanından geçmek yeni iş kollarına girileceğine, hayırlı bazı gelişmeler yaşanacağına, iş yerinde çok üst mevkilere terfi ettirileceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments