Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evin odasını görmek

Rüyada evin odasını görmek

Rüyada evin odasını görmek çok doğru ve yapıcı adımlar atacağına, uzun süre kimseye güvenmeyeceğine, ağız tadına ve sağlığına kavuşacağına, geleceğin çok parlak ve güzel olacağına, özellikle kişinin farkında olmadığı bazı tehlikeli durumlarda aile yakınlarının desteği ile yara bere almadan ve fazla zarara uğramadan olaylardan sıyrılacağına, maddi kriz yaşanacağına, aile bireyleri ile hiç gereği yokken tartışılacağına, artık kötü günler yaşamayacağına yorulur.

Rüyada evin odasını gördüyseniz:

  • Konsantrenizi dağıtmamalısınız.

Rüyada evin yatak odasını görmek güzel bir yola çıkılacağına, sevginin ve huzurun hâkim olacağına, toplum içindeki yerin değerleneceğine ve itibarın da artacağına inanılır.

Rüyada evin odasını görmek atılan adımların sıkıntı yaratacağına, rahat bir yaşama kavuşulacağına, çok zor zamanlar yaşayacağına, düşmanlarının ve kendisini çekemeyen kişilerin oyunlarından ve hilelerinden ötürü bulunduğu makamı kaybedeceğine alamet eder.

Rüyada evinin odasının yıkıldığını görmek ortaklık kurulan bir kişiden ihanet görüleceğine, bütün iş anlaşmalarının çeşitli sorunlardan ötürü iptal edileceğine, uzun bir zaman boyunca düzelmesini beklediği ve çok dua ettiği bir olayın düzelmeyeceğine işarettir.

Rüyada evin odasının yıkıldığını görmek hasret kaldığı kişilere kavuşacağına, özlem gidereceğine, maddi gücünün katlanacağına, düşmanlarından ve rakiplerinden kurtulacağına alamet etmektedir.

Rüyada evin odasını değiştirmek hakkında çıkartılan bir dedikodu yüzünden yaşadığı muhitte tatsız olaylar yaşayacağına, onunla iyi bir geçim içinde olacağına, keyfinin ve neşesinin de yerinde kalacağına işaret eder.

Rüyada evin odalarını görmek çalışkan bir kişi olunacağına, çevresindeki kişilere de iş veya para anlamında destek vereceğine, toparladığı özgüveni sayesinde çok rahat bir şekilde yeni çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine delalet eder.

Rüyada evin odasının yandığını görmek bir süre durulmayan olayların ve halledilemediği için sürüp giden meselelerin ortaya çıkacağına, gönül gözüyle olan biteni değerlendiren rüya sahibinin kendisi için en doğru olanı yapacağına, sorunların ve sıkıntıların ortaya çıkacağına, çaresiz hallere gelinerek kötü günlerle mücadele etmek zorunda kalınacağına ve umutların da yitirileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada evin odasını boyatmak yakın bir arkadaşın desteğiyle çok istenen bir konuda önemli bir adım atılacağına ve düşmanların ve rakiplerin üzülmesini sağlayacak bazı kararlar verileceğine, yakın bir zaman içinde başına gelebilecek kötü olayları uzaklaştıracağına, lüks şekilde yaşayacağına, dilediği gibi harcama yapacağına, istediği gibi alışverişe gideceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments