Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evin kapısının çalındığını görmek

Rüyada evin kapısının çalındığını görmek

Rüyada evin kapısının çalındığını görmek günahlarından tövbe eden kişinin dualarının da kabul olacağına, şansın kaçacağına, sağlığının ve ağız tadının yerinde olacağına, çok büyük başarılar elde edileceğine, yardıma muhtaç insanların yardım isteklerine cevap verileceğine ve çok hayır duaları alınacağına, başka kimselere de yardım edeceğine, eline geçen paranın hayatını bir hayli rahatlatacağına, hayattan yana yüzünün güleceğine ve büyük bir kısmet alacağına, onlara çok bağlı olacağına işaret etmektedir.

Rüyada evin kapısının çalındığını gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kişilerle kısa bir yol yapabilir veya seyahate çıkabilirsiniz.

Rüyada evin kapısının çalındığını görmek kazancı ile ailesini çok rahat şekilde geçindirebileceği gibi çevresindeki pek çok kişiye de faydalı olacağına, iş dünyasındaki prestijin azalacağına, aldığı sorumlulukları yerine getirmek için her zamankinden daha fazla çalışacağına rivayet etmektedir.

Rüyada evinin kapısının çalındığını görmek engellerden kurtulacağına, dertlerin bölüşüleceğine, tüm umutlarını ve sermayesini bu işe bağlayacağına fakat emeline ulaşamayacağına işaret etmektedir.

Rüyada kapının çalındığını duymak çok zarar göreceğine, aile hayatında çok iyi olaylar ile karşı karşıya kalacağına, mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine, kolay ve eğlenceli bir hayat geçireceğine, geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, dünya nimetlerinin hiç birinden mahrum kalmayacağına delalet eder.

Rüyada kapısı çalınmak huzur dolu günlerin yakın zaman içinde geleceğine, sorunların ve sıkıntıların düzeltileceğine, mutlu olunacağına, arkadaşlarının, akrabalarının, eşinin ve çocuklarının kendisi için makbul ve hayırlı kimseler olacağına, başarılı olacağı bir iş için çok sevdiği bir kişi ile ortaklık kuracağına yorulur.

Rüyada kapısının çalındığını görmek yakın bir zamanda çok daha kazanç getirecek ve etraftaki herkesin yararlanabileceği bir işe girileceğine ve bu işte patronluğa kadar yükselerek çok daha başarılı adımlar atılacağına, kararsız kalınması ile işlerin açmaza gireceğine, elinin bollaşacağına, başarısının önündeki engellerin ve aksiliklerin kaybolacağına, rızkının genişleyeceğine tabir olunur.

Rüyada evinin eşyalarının çalındığını görmek yakalandığı ağır bir hastalığı yeneceğine, maddi anlamda bir anda statü atlayacağına, çok sıkıntılı bu dönemi geçtikten sonra gireceği her işte büyük başarılar kazanacağına delalettir.

Rüyada evindeki eşyaların çalındığını görmek çok büyük işler gerçekleştireceğine, sıkıntıların sona ereceğine, bir sebeple sıkıntılarının artacağına işarettir.

Rüyada evinden eşya çalındığını görmek herhangi bir sorunla karşılaşmadan çok iyi işler yapacağına, sıkıntılarının son bulacağına ve her adımda daha başarılı bir kişi olup çok hızlı bir şekilde yükselişe geçeceğine, hayırlı ve çok güzel işlere gireceğine, sıkıntılarla karşı karşıya kalınacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments