Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kapısı çalınmak

Rüyada kapısı çalınmak

Rüyada kapısı çalınmak kendisine yeni kısmetler sunacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir döneme gireceğine, gelirini daha kolay şekilde elde edeceği yollar ve çözümler bulacağına, küskünlüklerin oluşacağına, aralarındaki bağın daha da kuvvetleneceğine, işlerin daha iyi bir hal alacağına, parasal olarak iyi bir mevkiye kavuşulacağına, zafer ve bol kazanç getireceğine, büyük bir hamle yaparak bu durumu kendi lehine çevireceğine rivayet eder.

Rüyada kapısı çalınmak gördüyseniz:

  • Akşam saatlerinde ise, gelişmeler baskı altında hissetmemize sebep olabilir.

Rüyada evin kapısının çalındığını görmek ferahlığa çıkılacağına, içinde bulunduğu kötü durumu sona erdirecek bilgilere ya da direkt olarak çözüme ulaşabileceğine, aile içinde huzur ve rahat içinde yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada evinin kapısının çalındığını görmek işlerinin açılacağına, müşterilerinin çoğalacağına ve buna bağlı olarak kazancının da yükseleceğine, bir türlü istediği gibi hareket edemeyeceğine, çok büyük maddi zarara uğrayacağına, huzurun kaçacağına, ekmeğin kesileceğine rivayet eder.

Rüyada kapının çalındığını duymak uğradığı maddi zararları telafi edebileceği kadar kazanç elde etmeye başlayacağına, tatsız durumlar yaşanacağına, moralini ve neşesini kaybedeceğine, dileklerine ve hayallerine daha bir süre kavuşamayacağına tabir olunur.

Rüyada kapısının çalındığını görmek sevdiği kişilerin yardım taleplerine cevap vereceğine, sağlığının ve huzurunun yerine geleceğine, hem de yeni mülkler satın alacağına delalet etmektedir.

Rüyada kapısı çalınmak aile bireyleri arasında yaşanan kırgınlıkların ve dargınlıkların son bulacağına, arkadaşının çok üzücü bir duruma düşmesine ve zarar görmesine engel olacağına, kendisine uygun hayırlı bir kısmet bulup evleneceğine tabir olunur.

Rüyada alyansın çalındığını görmek önüne aksiliklerin ve engellerin çıkmayacağına, kurulacak bir ortaklık sayesinde iş sahibi olunacağına, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, sıkıntılı geçen bir dönemin kısa süre içinde biteceğine, yaşadığı sıkıntıların son bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada çalışıyor görmek anlayışlı bir kişi ile tanışacağına, bir sebeple rüyayı gören kişiye uygun olmayan ancak geçim sıkıntısı çektiği bir dönemde zorunlu olarak meşakkatli bir işte çalışmaya başlayacağına, sonradan da aslında kendini bu denli yıpratmasını gerektirecek kadar kötü bir şey olmadığını anlayacağına tabir olunur.

Rüyada elbiselerinin çalındığını görmek alanında marka bir isim olacağına, malının, parasının, bağının ve bahçesinin de artacağına, yapılan işlerde büyük başarılar elde edileceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments