Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evinin içinde yılan görmek

Rüyada evinin içinde yılan görmek

Rüyada evinin içinde yılan görmek kazancının azalacağına, içine düşeceği sıkıntı nedeni ile kafasının karışacağına ve rüyayı gören kişinin bir türlü ne yapmaya karar veremeyeceğine, çocuklarının ve torunlarının hep çevresinde bulunacağına, müdür ya da yönetici gibi mevkilerde görev alacağına, onun sayesinde hayatının bir anda güzelleşeceğine ve kendisinin de rahata kavuşacağına, günahlarından tövbe eden kişinin dualarının da kabul olacağına, ilim irfan sahibi kişiler ile dost olacağına, iş ile ilgili problemlerden ötürü çok büyük zorluklar yaşayacağına, çözülmeyen bir mal davası nedeniyle mahkemeye taşınacağına işaret etmektedir.

Rüyada evinin içinde yılan gördüyseniz:

  • Kıskanç kişiler tartışma ortamı yaratabilir.

Rüyada evin içinde kırmızı yılan görmek parasını ve işini kaybedeceğine, sakin ve huzurlu günler yaşayacağına, rakiplerine karşı güç ve kudret sahibi olup, onların önüne geçeceğine delalet eder.

Rüyada evin içinde siyah yılan görmek işlerinin yolunda gideceğine, başarılarının daim olacağına, kişinin her zaman bolluk içinde bir hayat sürerek, sevdiklerine de her şeyin en iyisini vereceğine, büyük sıkıntılar ve üzüntüler yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada evin içinde küçük yılan görmek üzüntülerin ve sıkıntıların yakında biteceğine, sıkıntılı bir dönem geçirileceğine, iş hayatı içinde istenmeyen sorunlar yaşanacağına, onlarla güzel, keyifli günler geçireceğine, zor zamanlarında da en büyük destekçilerinin yine bu kimseler olacağına delalet etmektedir.

Rüyada evin içinde sarı yılan görmek çok saygın ve güzel bir mevkiye terfi edileceğine, elinde bulunan bir miktar kazanç ile kendi işini kurmak için adım atacağına, üzüntülerini birer birer sona erdireceğine, bir sebeple iş yapılan kişi ile aranın açılacağına, blöf yapan bir kişi yüzünden iş hayatında çok kötü bir duruma düşüleceğine delalettir.

Rüyada evin içinde yeşil yılan görmek geri planda kalacağına, insanların eskisinden daha çok dikkatlerini çekeceğine, büyük maddi zararlara uğrayacağına rivayet eder.

Rüyada evin içinde büyük yılan görmek hayal ettiği herşeye yakın bir zaman içinde kavuşacağına, tersliklere ve aksiliklere sebebiyet vereceğine, yaptıklarının da tatsız olaylara ve sonuçlara varacağına, çok üzücü olayların ferahlığa çıkacağına alamet etmektedir.

Rüyada evin içinde yılan görmek askıda kalan bir projenin tekrar hayata geçirileceğine, emeklerinin kendisine mutluluk getireceğine, makamının artacağına, ne yapacağına karar veremeyeceğine delalet eder.

Rüyada evin içinde beyaz yılan görmek rızkının her geçen gün daha da artacağına, sorunlarının yakın zaman içinde biteceğine, zengin bir hayat süreceğine, çok saygıdeğer biri olmasına rağmen verilen çabayla unvanının kirleneceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments