Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evin içinde balık tutmak

Rüyada evin içinde balık tutmak

Rüyada evin içinde balık tutmak evliliklerde de sudan bahanelerle çıkacak tartışmalara ve kişinin sinirlerine hakim olmakta zorlanacağı bir süreç yaşayacağına, askıya alınmış olan çalışmaların ve projelerin nihayete erdirileceğine, eski ahbaplarıyla da muhabbetini ilerleteceğine, işlerini büyütmek için şans elde edeceğine ve kısmet alacağına, kısa süre içinde hayal ettiği şeylere kavuşacağına, canın sıkılacağına, hayatının olumlu yönde ilerleyeceğine, dileklerinin ve dualarının kabul olacağına, rahat edeceğine, ferahlayacağına işaret etmektedir.

Rüyada evin içinde balık tutmak gördüyseniz:

  • Sizi anlayan eski dost, meslektaş veya ortaklarınızdan yardım isteyebilirsiniz.

Rüyada evin içinde balık tutmak mutlu olunacağına ve yaşanacak güzel olaylar ile yakında çok sevinileceğine, tüm insanları ilgilendiren bir musibetin baş göstereceğine, kırgınlıkların biteceğine delalettir.

Rüyada denizin içinde balık tutmak bazen böyle yaparak daha rahat ve huzurlu olunduğuna,  çok hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına ve bu sayede daha farklı bir şekilde hareket edileceğine, yüzünün kızaracağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına yorulmaktadır.

Rüyada su içinde balık tutmak ancak herhangi bir sorun yaşamadan bu durumdan kurtulacağına, umutsuzluklarını geride bırakacağına, aile büyüklerinden birinden azar işitileceğine inanılır.

Rüyada suyun içinde balık tutmak hayırlı bir şekilde başlayan olayların ve gelişmelerin zarara sebep olacağına, kurulmuş olan bir ortaklığın ardından büyük bir borç yükünün altında kalınacağına ve uzunca bir süre sıkıntı çekileceğine, kişinin kendisine zararı dokunan kişi veya olaylardan uzak kalmak için yöntemler geliştireceğine, gücünün azalacağına, moralinin bozulacağına bu nedenle de sağlığının da elden gitmesine neden olacak kötü olayların meydana geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada evin içinde büyük balık görmek refah düzeyinin düşeceğine, işitilecek kötü sözler ve hakaretler yüzünden kalp kırıklığı yaşanacağına, ailesi içinde yaşanan tartışmaların, kavgaların ve huzursuzlukların son bulacağına inanılır.

Rüyada evin içinde balık görmek işiyle nam salacağına, psikolojik sorunların geride kalacağına, rüya sahibinin fakirleşeceğine tabir olunur.

Rüyada evin içinde yunus balığı görmek geçim sıkıntısının biteceğine, yeni başlangıçların yapılacağına, uzun zamandan beri gerçekleştirmeyi beklediği bir projeyi yakın bir zaman içinde gerçekleştireceğine, attığı her adımda daha sıkıntılı bir duruma düşeceğine, eğer böyle bir durum yaşamak istemiyorsa çok dikkatli olması ve defalarca düşünerek adım atması gerektiğine aksi durumda sorunların katbekat artacağına alamet eder.

Rüyada suyun içinde nefesini tutmak bolluk ve bereketin haneyi terkedeceğine, rahatın kaçacağına, zararlı bir kişi ile uğraşılacağına, kafasının sakinleşeceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments