Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evin içinde altın görmek

Rüyada evin içinde altın görmek

Rüyada evin içinde altın görmek sorunların kısa zaman içinde çözüleceğine, hayat içinde karşılaşacağı bütün zorlukları ortadan kaldıracağına, evliliklerde de sudan bahanelerle çıkacak tartışmalara ve kişinin sinirlerine hakim olmakta zorlanacağı bir süreç yaşayacağına, işlerin kısa süre içinde tepetaklak olacağına, bazı küçük sorunların gittikçe büyüyeceğine, yaşanan bir yanlış anlaşılmadan ötürü gerilen sinirlerin gevşeyeceğine, birçok iş fırsatı yakalanacağına, bol kazanç getirecek bir işe girileceğine, çok kötü hissedileceğine, kötü alışkanlıklarını hayatından çıkaracağına rivayet etmektedir.

Rüyada evin içinde altın gördüyseniz:

  • Kabul edilebilir gerekçeler veya bazı ispatlar ortaya çıkmadan önce kimseyle fikir çatışmasına girmemenizde fayda var.

Rüyada evin içinde altın görmek ailesi içinde büyük tartışmalar ve fikir ayrılıklarının olacağına, sorunların köklü şekilde ortadan kalkacağına, iyi niyetinden uzaklaşacağına, belalı, art niyetli, haris, kıskanç ve dedikoducu insanlara uyacağına ve güzel huylarını da terk edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada evin içinde elbise görmek olumlu şekilde ilerlemeyeceğine, sıkıntılı bir dönemin ardından büyük bir mutluluk yaşayacağına, kısa süre içinde kendisine çok uygun ve kazançlı işlere gireceğine, tövbelerinin Allah’a ulaşacağına yorulur.

Rüyada evin içinde öküz görmek evlendikten sonra çok mutlu olunacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, hayır duaları alınacağına ve daha iyi yerlere gelineceğine, günahtan, ayıptan, fenalıktan, kötülükten, art niyetten, haramdan ve zinadan uzak duracağına yorulmaktadır.

Rüyada evin içinde yağmur görmek bereketinin artacağına, işlerin eskisinden çok daha iyi olacağına, kardeşler ya da eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine, refah düzeyinin yükseleceğine delalet eder.

Rüyada evin içinde beyaz köpek görmek olmayacağına kanaat getirdiği için varlığını dahi unuttuğu konuların yeniden gündeme getirileceğine, ancak gerek maddi gerekse manevi sebeplerden ötürü bir türlü bu amaca ulaşılamayacağına, maddi kayıpların olacağına inanılır.

Rüyada evin içinde büyük balık görmek kötü giden bir birlikteliğin düzeleceğine, bir sebeple kendisine dikkat etmesi daha soğukkanlı davranması ve gelen bütün sorunların ve sıkıntının Allah’tan geldiğini düşünmesi gerektiğine ve bu sayede kendisini kısa bir zaman içinde toparlayacağına, sağlam ve sarsılmaz bir makama oturacağına, garanti ve sürekli olacak başarı ve kazanç elde edeceğine inanılır.

Rüyada evin içinde soba yakmak rakiplerini ve düşmanlarını korkutup kaçıracağına, elinde kalan bir miktar para ile kendi işini gerçekleştireceğine ve bu konuda başarılı bir iş çıkartarak etrafındaki insanların takdirlerini üzerine toplayacağına, zinaya ve yasak olana uzak duracağına rivayet etmektedir.

Rüyada evin içinde dalga görmek yaşadığı sıkıntılı ve sorunlu durumları yakın bir zaman içinde ortadan kaldıracağına, tüm beklentilerini yerine getireceğine, çizgisini bozmadan yaşayan kişinin sahip olduğu rahat hayatı her daim sürdüreceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments