Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evi tadilat ettirmek

Rüyada evi tadilat ettirmek

Rüyada evi tadilat ettirmek yolunda gitmeyen işlerin kısa bir zaman içerisinde düzeleceğine, rüya sahibinin kazancının artacağına, eline geçecek bir fırsatın projeleri için yol açacağına, huzurlu ve refah içinde bir hayat sürüleceğine, müjdeli haberle geleceğine, tüm risklerine rağmen büyük ve çekişmeli ihalelere gireceğine, malının da hiç olacağına, alınan borçların geri ödenemeyeceğine, inanarak destekleyenlerin de yüzünü kara çıkarmayacağına işaret eder.

Rüyada evi tadilat ettirmek gördüyseniz:

  • Ufak tefek gerginlikleri veya sıkıntılı durumu saymazsak, ailenizi, evinizi veya özel hayatınızı ilgilendiren konularda ilerleme kaydedebilirsiniz.

Rüyada evi tadilat ettirmek hayattan yana keyif bulacağına, bolluğun, bereketin, iyi şansın hanesinden hiçbir zaman eksik olmayacağına, o kimseyi kendisine tutku ve saplantı haline getireceğine delalettir.

Rüyada evini tadilat ettirmek kişinin geleceğinin parlak ve aydınlık olacağına, kolaylığa kavuşacağına, zor zamanların geride kalacağına, kızgınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine işarettir.

Rüyada evde tadilat yapıldığını görmek maddi durumunuz iyiyse işlerinizin kötüleşeceğine, kulluk derecesinin artmasına, sahte arkadaşlıklardan kurtularak çok daha kalıcı dostluklar edineceğine işaret eder.

Rüyada evi tadilat etmek zarar göreceğine, işsizlerin iş sahibi olacağına, dertlerin son bulacağına delalet eder.

Rüyada ev tadilatı yaptırmak hiç istemediği sorunlarla karşılaşabileceğine, kısa süreli de olsa rahat bir hayat yaşanacağına, hayırlı ve makbul olacak zenginliğe sahip olacağına yorulur.

Rüyada tadilatlı ev görmek epey zamandan beri üzerinde kafa yorulan bir çalışmanın kısa süre içinde hayat geçirileceğine, herkesin dikkatini çekecek kadar sağlıklı olacağına, gelecekte yüzünün güleceğine yorulmaktadır.

Rüyada ev tadilatı yapmak malından ve parasından olacağına, zor günler geçireceğine, komşusunun eksiğini gidermek için ona malından ve parasından vereceğine, bununla da kalmayarak aynı zamanda güç vermek için hep yanında kalacağına, uzun yıllar yaşayacağına, neşesini hiç kaybetmeyeceğine işaret eder.

Rüyada eve tadilat yapmak hayatını sürdürmek için kendisine yeni yollar arayacağına, hem de yaşlılığında elden ayaktan düşmeden, kendi başına hayatını idame ettirecek denli sağlığının iyi olacağına, şansının her zaman yaver gideceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments