Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eve tadilat yapmak

Rüyada eve tadilat yapmak

Rüyada eve tadilat yapmak hayatı içinde ister istemez bazı kritik durumlar ile karşılaşacağına, fakirlikten kurtulacağına, mal mülk edineceğine, epey tartışma yaşandıktan sonra rüya sahibi lehine bir karar çıkacağına ve davanın temyize kadar gideceğine, onlar nedeni ile büyük bir darbe yiyeceğine, deyim yerindeyse kendini tüy gibi hafif hissedeceğine, çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar ile çok endişeli günler yaşanacağına ve büyük bir çalışmaya girerek çok güzel ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, çok büyük ve kazançlı çalışmalar elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakında kurtulacağına yorulur.

Rüyada eve tadilat yapmak gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kişiden duyacağınız hoş sözler sizi çok mutlu edecek.

Rüyada evi tadilat yapmak sahip olduğu zenginliğin de artacağına, işlerinde kendisini yoran ve sıkan şeylerin ortadan kalkacağına, aile hayatı içinde bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada ev tadilatı yapmak önemli farklılıklara rağmen ilişkinin yürüyeceğine, düşmanlarını alt edeceğine ve bu sayede önündeki en büyük engelleri kaldırarak yoluna bakacağına, çevresindeki kişilerden çok takdir göreceğine, her zaman el üstünde tutulacağına tabir olunur.

Rüyada evde tadilat yapmak sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde Allah’ın izni ile kurtulacağına ve büyük kazanç elde edeceğine, sonunda her şey düzene girdi ve kötüler yenildi denildiği bir sırada daha büyük zorluklarla yüzleşileceğine, yaşadığı bu güzel olayları unutmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada eve tadilat yapmak dünya mallarından yana hiçbir şeyde gözünün kalmayacağına, eğer hali hazırda böyle bir şey zaten varsa bunun sonucunun rüya sahibini sevindirecek şekilde olacağına, işlerini bir türlü toparlayamayacağına rivayet eder.

Rüyada işyerini tadilat yapmak ona özlemle sarılacağına, tüm özlemini gidereceğine, bir sebeple uzun bir süre boyunca kendisini toparlayamayacağına, rahat nedir öğreneceğine delalettir.

Rüyada evin içinde tadilat yapmak her işinde iyilikle karşılaşacağına, bir sebeple çok büyük sorunlarla karşılaşacağına, bu sıkıntıların aile hayatına yansıması ile çok kötü olaylar yaşanacağına, aile içinde sürekli tartışmaların ve kavgaların baş göstereceğine, sevdiği insanları üzecek, onurlarını kıracak konuşmalar yapacağına, helal kazanç yerine, hile ile mal elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada evini tadilat yapmak yeni bir haneye sahip olunacağına, buna rağmen işlerinin düzelmeyeceğine, bu yüzden borcun gittikçe artacağına, hem aileye hem vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına işaret eder.

Rüyada tadilat yapmak hayırlı fırsatlar yakalayacağına böylece coşku, neşe ve sevinç içinde olacağına, kendini çok iyi ve mutlu hissedeceğine, hayatının kolaylık, güzellik, huzur, bolluk ve bereket içinde geçeceğine ve hiçbir isteğinin havada kalmayacağına, siyasi bir nedenle girilen bir hapishane ise de bazı kimselerden kötülüğe maruz kalınacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments