Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evi kurtlanmış görmek

Rüyada evi kurtlanmış görmek

Rüyada evi kurtlanmış görmek maddi ve manevi olarak çok güzel günler geçirileceğine, aralarında herhangi bir sorunun başgöstermeyeceğine, hayırlı başlayan işlerin kısa zaman içinde zorlaşacağına, şımarıklık yapma hakkında sahip olacağına, yaşanan sıkıntının gün geçtikçe daha da büyüyeceğine, konforunu ve rahatını yitireceğine, maddi ve manevi açıdan çok iyi bir konuma geleceğine, yarıda kalan işlerini tamamlayacağına, problemlerini çözeceğine ve kendisine dert olan şeylerden kurtulup, huzur bulacağına işarettir.

Rüyada evi kurtlanmış gördüyseniz:

  • Oldukça şaşırtıcı bulabileceğiniz ya da tuhaf karşılayabileceğiniz durumlar veya kişiler karşısında, alaycı veya yanlış anlaşılmaya müsait değil, daha politik yorumlar yapmaya çalışmanızda fayda var.

Rüyada ev kurdu görmek tartışmaların son bulacağına, iş dünyasındaki prestijli durumun ortadan kalkacağına, sevilen şeylerin teker teker yitirileceğine delalet eder.

Rüyada eve kurt girdiğini görmek iş hayatındaki yoğun sorumluluklar neden ile sağlığın bozulacağına, sorunlarından çok kısa bir zamanda kurtulacağına, ağız tadının, keyfinin ve moralinin kaçacağına alamet eder.

Rüyada evde meyve kurdu görmek sıkıntılarını başarılı bir şekilde bertaraf edeceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde kendisini çok iyi bir yerde bulacağına, sıkıntısız ve güzel yaşayacağına inanılır.

Rüyada evi kurtlanmış görmek mal ve mülk sahibi olacağına, inatçı karakteri yüzünden sık sık ilişkide kavgaların yaşanacağına, eşler arasında bir soğukluk olacağına delalet eder.

Rüyada kurtlanmış ev görmek sıkıntılı bir işe girileceğine, hayatının olumlu yönde ilerleyeceğine, ağız tadının ve keyfinin bozulacağına yorulmaktadır.

Rüyada evde kurt köpeği görmek sevilen bir kişinin yolundan gidileceğine, kişinin ailesine de faydalı işler yapacağına delalet eder. Güzel ve yeni bir ev iş yaşamı için güzel haberler alınacağına, kişinin başına tatsız ve kötü olayların geleceğine işarettir.

Rüyada evde kurtçuk görmek gelirini daha kolay şekilde elde edeceği yollar ve çözümler bulacağına, kötü karakterli bir kadına, çıkan bir anlaşmazlıktan ötürü açılmış olan bir davanın kazanılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada evde beyaz kurtçuklar görmek fakirlerin zenginleşeceğine ve huzurlu olunacağına, zararların kısa zaman içinde telafi edileceğine, güzel ameller işleyeceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments