Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ev kurdu görmek

Rüyada ev kurdu görmek

Rüyada ev kurdu görmek çalışma hayatında büyük zararlara maruz kalınacağına, borçların hafifleyeceğine, herhangi bir sorun karşısında işi bilen birisine danışılacağına, tüyü bitmemiş yetimin hakkını yiyeceğine, ailesinin geçimini sağlayamaz ve onların karnını doyuramaz olacağına, sermayesini riske etmeyeceğine, çok zor dönemlerin geçirileceğine, kardeşlerin birlikte zor bir işin altından kalkacağına işarettir.

Rüyada ev kurdu gördüyseniz:

  • Sevgi temalı ilişkileriniz veya romantizm aklınızı daha iyi kullanmanızı sağlayabilir.

Rüyada evde kurtçuk görmek doğru ve kişiyi geleceğe en güvenli yollardan taşıyacak kararların alınacağına, sağlıkla ilgili olarak yaşanan sorunların bitirileceğine, aksiliklerin bu sayede aşılacağına, çok kazançlı adımlar atıp büyük paralar kazanacağına tabir olunur.

Rüyada evde kurt köpeği görmek karşısına her zaman iyi kalpli insanların çıkacağına ve zorluklar karşısında kendisine inancını tazeleyerek mücadele vermeye devam edeceğine, onunla yaşamını birleştireceğine, hayaline kavuşacağına, kişinin bu duruma hazırlıksız yakalanacağına inanılır.

Rüyada evde kurtçuklar görmek maddi açıdan çok doğru adımlar atılacağına, elinden gelen herşeyi yapacağına, rüya sahibini olumsuz olarak etkileyeceğine inanılır.

Rüyada kurtlanmış ev görmek varlık ve huzur sahibi olunacağına, uzun bir hayat yaşayacağına, eline geçen paranın sıkıntılarını gidermeyeceğine rivayet eder.

Rüyada evde kurt görmek rahat edeceği, huzurlu ve mutlu olacağı günlerin geleceğine, büyük ve meşakkatli bir işe ortak olunacağına, çok hayırlı ve başarılı işler gerçekleştirileceğine, insanlar, çevre ve hayvanlar konusunda daha ilgili ve daha girişken biri olunacağına yorulur.

Rüyada evde meyve kurdu görmek doğru hamleleri yapmak için zamanın geldiğine inanan rüya sahibinin iş yatırımları yapacağına, bütün aksiliklerin arka arkaya geleceğine, helal rızıklara kavuşulacağına, hayırlı ve güzel olaylar sayesinde rahat edilecek ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine alamet etmektedir.

Rüyada ev kurduğunu görmek duraklama yaşanacağına, tersine suyun üstünde zorla giden sandal da kötü sürecinizin kısa zamanda sonlanacağına ve aydınlık günlerin yakın olacağına, kazanacağı başarılar sayesinde iş hayatında çok iyi bir mevkinin sahibi olacağına yorulmaktadır.

Rüyada eve kurt girdiğini görmek kazancının artacağına, hayatının da düzene gireceğine, sevdiği kişilerin yardım taleplerine cevap vereceğine, zor bir işin bir türlü sona erdirilemeyeceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments