Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evi cami görmek

Rüyada evi cami görmek

Rüyada evi cami görmek kısa süre içinde daha dirençli bir şekilde işlerine asılacağına ve kendisini daha rahat hissedeceğine, rahatsızlıkların son bulacağına, bir anda büyük fırsatlar elde edileceğine, işiyle nam salacağına, bazı kötü kişilerle muhatap olacağına, sevdiği bir kişinin büyük bir üzüntü yaşayacağına, işlerini büyütme imkânı elde edeceğine, sahip olduklarının üzerine ekleyeceğine ve rahat bir hayata kavuşacağına, eğer gören kişinin borçları varsa bu borçları ödeyecek maddi gücü bulacağına, eğer bu rüyayı gören kimse müşkül bir durumda ise yakın zamanda tüm sıkıntılardan kurtularak feraha ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada evi cami gördüyseniz:

  • Erkekseniz şef veya patron gibi üzerinizde bulunan birisi ile anlaşmazlıklarınız olabilir.

Rüyada cami yanında ev görmek zahmetsiz ve çilesiz bir hayat yaşayacağına, evli ise kızını veya oğlunu hayırlı bir kısmetle evlendireceğine, elinde avucunda ne varsa hepsini satmak zorunda kalacağına ve çevresindeki kişiler tarafından desteklenmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada cami ve ev görmek rakiplerin kazanılacak her başarı sayesinde daha da üzüleceğine, maddi ve manevi olarak çok güzel günler görüleceğine, iyi ve hayırlı insanlarla karşılaşacağına delalet eder.

Rüyada camiyi ev olarak görmek iftiraya ve haksızlığa uğrayacağına, kendini ve günahsızlığını ispat edemeyecek noktalara geleceğine, çok büyük bir saygınlığa kavuşacağına, kendini özgür ve arınmış hissedeceğine delalettir.

Rüyada cami gibi ev görmek yetki ve söz sahibi olacağına, yakın bir zaman içinde bir bebek sahibi olunacağına, kötü kimselerin gittiği yollara girileceğine ve gereksiz yere emek harcanacağına alamet eder.

Rüyada camiyi evi olarak görmek eğer herhangi bir şekilde içinde bulunduğu durumdan kurtulamazsa maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine ve kötü kişiler ile muhatap olmak zorunda kalacağına, zenginlik ve bolluk içinde olacağına, çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, sorunlarının çözülmesi ve borçlarının ödenmesi için bu kişiden yardım alınacağına alamet eder.

Rüyada evde cami görmek kendini beğenmiş tavırlar nedeniyle iş yerinde kimse tarafından sevilmeyen kişinin bir süre sonra işinden atılması ya da ihtar almasıyla moralsiz bir hale geleceğine, gün geçtikçe daha büyük hayalkırıklığına uğranacağına, neşesini ve ağız tadını yitireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada evi cami görmek bir anda yüklü miktarda paraya kavuşacağına, gidilen yolda çok başarılı bir kariyere sahip olunacağına, mutsuz ve huzursuz olacağına tabir olunur.

Rüyada camiye benzeyen ev görmek borçların ve dertlerin biteceğine, çalışıyor ise de yeni bir işe başlayacağına veya iş değiştireceğine, sıkıntıların sona ereceğine, herhangi bir suç ile suçlanan kişinin, bu durumdan kurtulacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments