Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tadilat yapmak

Rüyada tadilat yapmak

Rüyada tadilat yapmak gönül ilişkisi yaşadığı bir kişi ile evlilik yoluna gireceğine, yeteneklerini geliştirmenin yollarını bulacağına, ilerleyeceğine, yaptığı çalışmaların çok büyük bazı sorunlar yüzünden pek yarar sağlamayacağına, gerçekleştirmek istediği projeler için daha iyi ve daha başarılı atılımlar yapmak istediği sırada canını çok sıkacak olaylar ile karşılaşacağına ve zor zamanlar geçireceğine, tecrübeli bir kişi ile kurulacak ortaklık sayesinde para kazanılacağına, fakir fukaraya edilen yardımların ardından bol bol hayır duası alınacağına, keyifli, eğlenceli ve heyecanlı günler yaşayacağına, gösterişli halinin hemen fark edileceğine, aile bireylerinin de içinde olacağı ve büyük emek vereceği bir iş kurulacağına yorulur.

Rüyada tadilat yapmak gördüyseniz:

  • Sizi sıkan bir konudan kurtulup, rahat nefes alabilirsiniz.

Rüyada evi tadilat yapmak neredeyse göz göre göre çok büyük bir sorunlara yelken açılacağına, iş hayatında yaşanan kötü olaylar yüzünden uğranılan zararın telafi edileceğine ve huzurlu ve mutlu günlerin yaşanacağına, gelirin düşmesiyle beraber kişinin kemerleri sıkmak zorunda kalacağına işaret eder.

Rüyada işyerini tadilat yapmak zor gelebilecek bazı işleri kısa süre içinde sabırla ve azimle çalışarak zirveye çıkartacağına, verdiği yaşam mücadelesinin yorulmasına ve çabalamasına değeceğine, aradaki tatsızlığın kısa sürede halledileceğine, hayırlı bir haber alınacağına delalet eder.

Rüyada evin içinde tadilat yapmak bundan güç ve cesaret alacağına, büyük ve hayırlı başarılar kazanacağına, yaşadığı bir rahatsızlığın yakın bir zamanda son bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada evde tadilat yapmak daha kötü günler yaşayacağına, kendisinin çok üzüleceği olaylar yaşayacağına, sorumluluklarını önemseyerek ve çok çalışarak hayatını geçireceğine, emeklerinin karşılığını da en güzel şekliyle alacağına işaret etmektedir.

Rüyada tadilat yapmak yersiz tartışmalarla uğraşılan bir işin bırakılacağına, evlatlarını bu şekilde yetiştireceğine, duygusal olarak çok kötü olabileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada eve tadilat yapmak ağız tadının yaşanacak olaylara paralel olarak kaçacağına, huzurunun, mutluluğunun ve konforunun da kaçacağına, kendisine olan güveninin artacağına işaret eder.

Rüyada ev tadilatı yapmak muradın yerine geleceğine, kaybedilenlerin yerine çok daha fazlasının ve iyisinin konacağına, sorunlu bir döneme girileceğine, haksızlık yaşanacak bir olayla karşılaşılacağına, maddi açıdan büyük zarar edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada evini tadilat yapmak gözyaşını silmesine ve elinin de darlıktan kurtulmasına vesile olacağına, yapılan hatalardan ders çıkarılacağına, yaşam standartlarını yükselteceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments