Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eve giren hırsızdan korkmak

Rüyada eve giren hırsızdan korkmak

Rüyada eve giren hırsızdan korkmak yeni işlere girmek için çeşitli adımlar atılacağına, hem de iş hayatını olumsuz yönde etkileyeceğine, büyük miktarda kazanç sağlayacağına, aynı zamanda da kesesini daha fazla doldurmayı başaracağına, dertlerin ve kederlerin sona ereceğine, sıkıntıların kısa bir zamanda bitip yerini sevince bırakacağına, büyük bir cesaret örneği göstererek ve ya Allah diyerek çok riskli işlere gireceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından çok rahat bir şekilde kurtulacağına, maddi sorunlar yüzünden eşlerin birbirlerine düşeceklerine, uzun zamandan beri üzerinde fikir birliği edilmiş bir konuda kötü bir haber geleceğine ve kurulmuş olan bir hanenin gösterilen acelecilik yüzünden yıkılacağına delalet etmektedir.

Rüyada eve giren hırsızdan korkmak gördüyseniz:

  • Alıngan bir yapıdasınız.

Rüyada eve giren hırsızdan korkmak aile bireyleri arasında bazı tartışmaların ve kırgınlıkların yaşanacağına, büyük zorluklar çekerek ödenen borçların yakın bir zaman içinde biteceğine, verilecek kararlar doğrultusunda uzun zamandan beri yapılamayan çalışmaların tamama erdirileceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına yorulmaktadır.

Rüyada hırsızdan korkmak inancını hiçe sayarak günaha meyledeceğine, tüm isteklerinin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, zenginliği ile göz dolduran ve rahat bir hayata sahip olan biri olacağına delalettir.

Rüyada eve giren hırsızı yakalamak birlikte kâh ağlayacağına, müsriflikten kaçınıp, tutumlu bir yaşam süreceğine, epey zamandan beri üzerinde kafa yorulan bir çalışmanın kısa süre içinde hayat geçirileceğine işaret eder.

Rüyada eve hırsızın girdiğini görmek atacağı bazı adımlar sayesinde çok sevineceği haberler alacağına, sıkıntılardan, sorunlardan, gürültüden ve patırtıdan uzak yaşayacağına, elini attığı her işten muvaffak olacağına ve kafasına koyduğu her amacı gerçekleştireceğine, çok büyük bir ferahlık yaşayacağına, kendisini daha rahat hissedeceğine delalet eder.

Rüyada evde hırsızlık olduğunu görmek sıkıntıya düşeceğine, mutsuz olacağına, yakın bir zaman içinde büyük başarılar kazanacağına, torunlarına dahi yeteceğine rivayet eder.

Rüyada eve hırsızın girmeye çalışmasını görmek rahata ereceğine, kurtuluş yollarına ulaşacağına, arzularını, beklentilerini ve amaçlarını yerine getireceğine, sahip olduklarının da çoğalacağına işarettir.

Rüyada eve giren hırsızı görmek beklenen işlerin bir an önce gerçek olacağına, ileride yapılacak çalışmalar için deneyim kazanılacağına, maddi ve manevi zarara uğranacağına tabir olunur.

Rüyada eve giren hırsızı bıçaklamak çok büyük zararlar edileceğine, kişi işsiz işe çok para kazandıran bir işe gireceğine, insanlar tarafından çok ilgi çekici bulunacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
1 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
veysel_21_

geceymiş uyumak için yatağa girdiğimi gördüm rüyamda.yatağa yatıyorum odamın kapısı aralık ordan birinin geçtiğini gördüm.babama sesleniyorum ismiyle içerden bir gürültü geliyor ben bir korktum.korka korka babamla annemin odasının yanına gittim.babamın başında dikilmiş duran hırsızı gördüm.hırsız yaklaşırsanız hepinizi öldürürüm diye bağırdı ben kaçtım odadan dışarı çıktım,bağırmaya başladım içerde hırsız var yardım edin diye.kan ter içinde uyandım uykumdan bee,sanki james bond filmii