Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evden gitmek

Rüyada evden gitmek

Rüyada evden gitmek çekilen sıkıntıların son bulacağına, başta umutları olmak üzere sahip olduğu maddi ve manevi değerleri kaybedeceğine, gerekli ve gereksiz olarak bu dönüp dolaşıp bu işe kendisini kaptıracağına, zorlukları aşacağına, beklediği haberin gelmeyeceğine, büyük manevi zararlar yaşanacağına, ilerleyen dönemlerde üst bir mevkiye terfi alınacağına, çektiği cefa kadar da sefa süreceğine alamet etmektedir.

Rüyada evden gitmek gördüyseniz:

  • Para konularında oldukça şanslısınız.

Rüyada yazlık eve gitmek tevekküle ve kişinin her durumda bir hayır arayacağına, ağzından duayı eksik etmeyeceği gibi, çalışmaya ve emek vermeye de devam edeceğine, üzüntü duyulmasına sebep olan durumların ortadan kalkacağına ve düşmanlık yapanların kendi dertlerine düşeceğine, zorlukların baş göstereceğine, borçların artacağına rivayet eder.

Rüyada yeni eve gitmek deyim yerindeyse boğulacaksan büyük denizde boğulacaksın mantığından hareket edeceğine, ticarette kendisi için hangisi daha isabetli olursa o kola yönleneceğine, pek çok iş fırsatının ayağına geleceğine delalettir.

Rüyada arabayla eve gitmek verimin kaçacağına ve yaşadığı huzurun biteceğine, borçların kapanacağına, iş hayatında büyük başarılar kazanacağına ve rakiplerinin ulaşamayacağı kadar iyi ve kazanç getirecek işlere gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada bir eve misafirliğe gitmek sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda son bulacağına, onlarla artık hep bir arada olunacağına, uzaklığın ve ayrılığın acısının çıkarılacağına bundan sonra da bir daha araya mesafelerin girmeyeceğine, o durumu düzeltmek ve insanları çaresizlikten kurtarmak için harekete geçeceğine, yardımı ile onlara ilaç ve şifa olduğunu görerek çok mutlu olacağına işarettir.

Rüyada güzel bir eve gitmek hem istediği her şeyi gerçeğe çevireceğine, karşısında kendisinden yardım isteyen birinin olacağına, mal ve mülk sahibi olacağına rivayet eder.

Rüyada ölüyle eve gitmek orada ihtiyacı olan huzuru, sakinliği ve mutluluğu yakalayacağına, çok büyük mutluluk duyacağına, evindeki bereketin ve işindeki verimin eksileceğine işaret eder.

Rüyada eve geç gitmek başarılarının bir ömür süreceğine, kişinin bu sayede garanti olacak kazanca, makama ve rızka sahip olacağına, örneğin; evlenip bekâr hayatından elini eteğini çekeceğine, ekmeğinin ve kazancının artacağına alamet etmektedir.

Rüyada güzel bir eve misafir gitmek herşeyin en kalitelisine sahip olacağına, işinde çok ilerleyeceğine, aile hayatında çok büyük bir mutluluğa yani evliliğe adım atacağına ve çok huzurlu, mutlu ve rahat bir hayat süreceğine, hayattan yana umudunun kırılacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments