Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyaz eşya değiştirmek

Rüyada beyaz eşya değiştirmek

Rüyada beyaz eşya değiştirmek sorunlarının çözüleceğine, dertlerinin biteceğine, sağlığının yerine geleceğine, dileklerinin de kabul olacağına, patron koltuğuna geçeceğine, anne ya da babanın bir sağlık sorunu ile uğraşmak zorunda kalacağına, rüyayı gören kişinin keyfinin kaçacağına, çevresindeki insanların da desteği ile her zaman en iyi olmaya çalışacağına, büyük üzüntüler ve acılar yaşayacağına, yıpranan sinirlerin çıkılacak olan bir tatil sayesinde düzeleceğine ve alınacak bir hediyeyle birlikte kırgınlıkların unutulacağına, geç de olsa kendine mutlaka şifa olacağına delalet etmektedir.

Rüyada beyaz eşya değiştirmek gördüyseniz:

  • Anlamsız bulabileceğiniz önerileri, teklifleri veya yorumları olan kişilerle karşılaşabilirsiniz.

Rüyada beyaz eşya değiştirmek oğlu evli ise boşanacağına, belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine, aile hayatı içinde ortaya çıkan dertlerin kısa zaman içinde biteceğine tabir olunur.

Rüyada evdeki eşyaların yerinin değiştiğini görmek kaldığı yerden devam edebilmesi için bazı yasal izinler almak zorunda kalacağına, bunun için çok uğraşacağına fakat yine de bir yol kat edemeyeceğine, kalp kırıklıkları nedeniyle araları açılan çiftlerin sorunlarını karşılıklı konuşarak halletme yoluna gideceklerine, rüya sahibinin anlayışlı ve hoşgörülü biri olmak için çaba göstereceğine, bir sebeple uzunca bir süre insan içine çıkamayacağına işaret eder.

Rüyada ev eşyalarını değiştirmek çekilen sıkıntıların bu sayede sona ereceğine, kendisi kadar ailesinin de mutlu mesut günler geçireceğine, büyük başarılar kazanacağına ve eline geçen kazanç ile çok başarılı çalışmalar geçeceğine tabir olunur.

Rüyada ev eşyalarının değiştiğini görmek yaşamda bazı şeyleri tecrübe etmiş kimseler için sürpriz gelişmeler yaşanacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, kendisini üzen ve sıkan şeylerden kurtulacağına, yakın bir zaman içinde kurduğu işte çok büyük kazançlar elde edeceğine, maddi olanakların artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada evdeki eşyaların yerini değiştirmek hayata küsecek duruma geleceğine, fakirlerin güleceğine, ferahlığa çıkılacağına, yüzün güleceğine delalet eder.

Rüyada eşyanın yerini değiştirmek eşler arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, iş konusunda deneyimli biri ile kurulan ortaklığın işleri çok iyi yerlere getireceğine, imkânları kendisine dilediği şekilde hareket etme ve adım atma fırsatı vereceğine tabir olunur.

Rüyada eşyaların yerinin değiştiğini görmek eşler arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, anne ve babanın kalbinin kırılacağına, kabullenemeyeceği durumlara düşeceğine, borçlanacağına, mutsuz, gergin ve üzüntülü günler geçireceğine inanılır.

Rüyada ev eşyalarının yerlerini değiştirmek hedeflerin gerçekleşeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından arınacağına, bolluk ve bereket içinde yaşanacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments