Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eve baklava almak

Rüyada eve baklava almak

Rüyada eve baklava almak hem maddi olarak hem de manevi olarak keyfinin yerine geleceğine, müjdeli ve güzel haberler alacağına, birçok hayalin gerçekleşmesine vesile olacağına, varlıklı kimse olacağına, iş hayatında bir ortaktan ya da destek olan birisinden ihanet görüleceğine, kendini tutamayıp şeytana uyacağına, zararlı bir alışkanlığın terk edileceğine, yardıma muhtaç insanlara yardım edileceğine, anne babanın hayır dualarının alınacağına, zarar edilen çalışmaların kısa süre içinde kara geçirileceğine delalet eder.

Rüyada eve baklava almak gördüyseniz:

  • Bazı planların, anlaşmaların, sözleşmelerin veya düzenlemelerin dikkatle gözden geçirilmesi gerekiyor olabilir.

Rüyada ev baklavası yemek sıkıntılı bir dönem geçirdikten sonra daha büyük zorluklar yaşayacağına, uzun bir zaman boyunca üzerinde düşüneceği bir proje sayesinde büyük başarılara imza atacağına, iş ile ilgili düzeltmeler yaptıktan sonra aile için çok güzel şeyler yapılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eve baklava almak zor günlerin ve sıkıntıların hayra çıkacağına, aile hayatı içinde ortaya çıkan dertlerin kısa zaman içinde biteceğine, çeşitli nedenlerden ötürü ayrılık yaşayanların kavuşacağına, yaşadığı huzursuzlukların son bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada ev baklavası görmek kendisini yeniden doğmuş gibi hissedeceğine, rüyayı gören kişinin hanesine büyük bir bereket getireceğine, harama, yalana, hileye ve fesada başvurmayacağına, makbul olan yollardan ayrılmayacağına, kötü işlere girmeyeceğine yorulur.

Rüyada bol şerbetli baklava yemek istenilen bir birliktelikten sonra yapılacak mutlu bir evlilik yapacağına, aldığı dualar sayesinde işlerinin açılacağına, suçlamalardan aklanılacağına ve aile hayatı ve sosyal hayat içerisinde uzun zamandan beri yaşanan tartışma ve sürtüşmelerin çok yakın bir zaman içerisinde değer verilen kişilerin araya girmesi ile biteceğine yorulur.

Rüyada birinin baklava yediğini görmek aile hayatının gün geçtikçe daha güzel bir hal alacağına, sağlıkla ilgili sorunların çözüm bulacağına ve uğranılan haksızlıkların düzeltileceğine, güvenli ve mutluluk dolu seyahate yorulmaktadır.

Rüyada baklava börek görmek hayırlı yollar keşfedeceğine ve kişinin kendisine bolluğu nasip edecek girişimlerde bulunacağına, kendisini Allah’a yakın hissedeceğine, yeni bir yol çizileceğine, aile bireyleri ile birlikte girilecek bir iş sayesinde çok iyi bir konuma gelineceğine ve kırılan kişilerin barıştırılmasında önayak olunacağına işaret eder.

Rüyada sıcak baklava yemek kendisi için çok yardım etmiş ve hala yardım  eden birisine bir sürpriz yapılacağına, hatadan dolayı zarar edeceğine ancak daha sonra işlerini toparlayacağına, aksiliklerin ve tersliklerin üst üste geleceğine, şans, bereket ve kazanç kapılarının kapanacağına alamet eder.

Rüyada fırında baklava pişirmek yeni bir sorunla uğraşmak zorunda kalınacağına, büyük bir kazanca sahip olacağına, bu sayede büyük bir azimle çalışarak kendi işini kuracağına, eline geçen bütün fırsatları ve yeteneklerini kullanarak işlerini daha iyi bir hale getireceğine, rakiplerine karşı her zaman zafer kazanacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments