Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeni eve gitmek

Rüyada yeni eve gitmek

Rüyada yeni eve gitmek yolculuğa, bir işi rakiplerine kaptıracağına, herkes tarafından özenilecek bir ev hayatına kavuşacağına, eşiyle birlik, dayanışma ve sevgi içinde olacağına, işinin gücünün rast gideceğine, rüya sahibinin bir takım kişisel sorunlarla karşılaşıp evinden çıkamayacağına, elini attığı her işi yerine getireceğine, maddi olarak çok kazanç elde edileceğine, mevki makam sahibiyken işten olunacağına, çok büyük kazanç sağlanacağına yorulur.

Rüyada yeni eve gitmek gördüyseniz:

  • Sosyal yaşamınız veya aşk hayatınız stresi azaltabilir.

Rüyada yeni eve gitmek iş yaşamında yaşayacağı olumsuzlukları aile hayatına da yansıtacağına, pek çok kişinin hayatını kurtaracağına ve sayısız hayır işleyeceğine, kendisini bir sorunlar yumağı içinde bulabileceğine ve çok büyük umutlar ile girdiği bir işten büyük zararla çıkacağına işaret etmektedir.

Rüyada yeni bir şehre gitmek sorunların ardı ardına ortaya çıkacağına, mektepli biri olmanın ayrıcalıkları ve kendini geliştirmesi sayesinde arzu ettiği işlerde çalışabileceğine, daha sonra bu kişi ile dünyaevine gireceğine inanılır.

Rüyada yeni bir şehire gitmek sevinçli haberler alınacağına, ferahlığa çıkılacağına ve düşmanların yenileceğine, uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kısa zamanda ulaşacağına ve çok büyük kazanç elde edeceğine, yanlış bir karar verileceğine, sorunların artmasına ve işlerin iyice kötüye gitmesine sebep olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada yeni bir ülkeye gitmek bir sebeple çok zarar edeceğine, kısa süre içinde karşılaşacağı sorunları kolay bir şekilde aşacağına, elinin darda kalmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada yeni bir yere gitmek büyük bir emek verilen aile işinde zarar edileceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde büyük paralar kazanacağına, hayal edilen yeni bir işe sahip olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada yeni bir okula gitmek çok büyük kazançlar elde edeceğine,  yapacağı her işte ve atacağı her adımda çok büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine ve çok sevilip sayılan bir kişi olacağına, spor yapmaya başlanılacağına, en çetin zorlukların aşılacağına tabir olunur.

Rüyada evde yeni eşyalar görmek vaatlerin ve verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine ve sorun yaratacak bir projeye dâhil olunacağına, sorunların ve sıkıntıların çözüme kavuşacağına, küslerin yakın bir zaman içinde barışacaklarına, fakirlerin güleceğine, heveslerinin, heyecanlarının ve umutlarının hiçbir zaman yarım kalmayacağına rivayet eder.

Rüyada büyük yeni ev görmek huzurunu, mutluluğunu, ağız tadını ve keyfini yitireceğine, dertlerin ve tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, işlerinin açılacağına ve kazancının da istediği oranda artış göstereceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments