Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evde yün görmek

Rüyada evde yün görmek

Rüyada evde yün görmek büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, tüm sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, deyim yerindeyse geniş geniş yaşayacağına, hiçbir maddi zorluk çekmeyeceğine, ekmeğinin verimli olacağına, boş kuruntularla uğraşacağına, etrafındaki insanlardan alacağı yardım ile bu durumdan kurtulmaya çalışacağına, rahatsızlık veren bir durumdan kurtulup kendisini çok iyi yerlere getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, sorunların kısa zaman içinde biteceğine, rahatlığa erileceğine ve sorunların kısa zaman içinde çözüm bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada evde yün gördüyseniz:

  • İletişim ağınızdan faydalanmanız yeni ilgi alanları edinmenizi veya aradığınız alanlarda destek bulmanızı sağlayabilir.

Rüyada evde yün görmek arkanızdan işler çeviren kötü niyetli bir insanı mağlup etmeye, ruhunun esenlik bulup aydınlanacağına, kendi işini kurmak için adım atacağına ve azmi ve gayreti ile etrafındaki insanlar tarafından başka kişiler için örnek gösterileceğine inanılır.

Rüyada birini yün çırparken görmek yapılan bir toplantıdan olumlu bir sonuç çıkarılacağına, karşılaşacağı her türlü haksızlıkla ömrünün sonuna kadar mücadele edeceğine, fakirlikten kurtularak çok daha rahat bir hayata başlayacağına delalettir.

Rüyada yünden yorgan yapmak kişinin gerek bedenen, gerekse ruhsal olarak içine düştüğü hastalıkları atlatacağına, kişinin de hiç olmadığı kadar bahtiyar olacağına, yolculuktan döndükten sonra büyük ve çok kazançlı işler gerçekleştirileceğine tabir olunur.

Rüyada yatak yünü yıkamak çok kötü günler geçirileceğine, kendisine hayır getirmeyecek işlere gireceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, iş hayatında sıkıntılı bir döneme gireceğine, hak ettiği makam ve mevkiye uzun zaman kavuşamayacağına delalettir.

Rüyada yün asmak istediği şeyleri bizzat kendisinin yerine getireceğine, endişe ettiği konuların teker teker çözüme kavuşacağına, hayırlı bir kısmet ile tanışıp bir ilişkiye başlayacağına, çok iyi ve sağlam dostluklar kurup birlikte çeşitli işlere girişeceğine, güzelliğinden ve dinç oluşundan ödün vermeden yaşlanacağına tabir olunur.

Rüyada yün yastık dikmek çok büyük bir şöhrete kavuşacağına, bedeninin şifaya kavuşacağına, eline geçecek olan fırsatların günden güne çoğalacağına, uzun zamandan beri bozuk olan sağlığının yerine geleceğine işarettir.

Rüyada temiz suda yün yıkamak rüya sahibinin kadın olması halinde de evde sözü geçen kimse olacağına, sorumluluk sahibi bir kişi olunacağına, birçok engelin kolaylıkla aşılacağına rivayet eder.

Rüyada çuvalda yün görmek itibar kazanacağına, huzurlu ve mutlu bir yuva kuracağına, hayırlı evlat sahibi olacağına ve eşinden fayda göreceğine, bir istek üzerine girdiği bir işte çok hayırlı ve güzel bir geleceğe sahip olacağına, üzüldüğü konularda büyük bir ferahlama ve rahatlama yaşayacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments