Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evde yabancı misafir görmek

Rüyada evde yabancı misafir görmek

Rüyada evde yabancı misafir görmek sevilen ve iyi anılan kimse olacağına, atılacak adımlar sayesinde işlerin kısa süre içinde daha da büyüyeceğine, sıkıntı getirecek bazı olaylar yaşanacağına, hayallerin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, büyük ve başarılı kişiler ile tanışılacağına, kapanmış şansının ve kısmetinin açılacağına, kardeşlerden birinin canını sıkan bir olayın daha kötü bir hal alacağına, yapılan hataların kısa sürede telafi edileceğine, kırgınlıkların ve küslüklerin sona ereceğine ve mutluluk verecek bir konuda adım atılacağına, keyfiyette ve esenlik içinde olacağına delalettir.

Rüyada evde yabancı misafir gördüyseniz:

  • Diğerlerinin sınırlarına ne kadar saygı gösterirseniz, o kadar fazla destek bulacaksınız.

Rüyada evde yabancı misafir görmek sıkıntılarının ve sorunlarının da yok olacağına, büyük maddi ve manevi zararlara sebep olacağına, bu durumun aile hayatına da yansıması ile birlikte büyük ve önü alınamaz tartışmaların yaşanacağına, aile bireyleri arasında uzun süreli küslüklerin başgöstereceğine, aile içinde de mutluluğunun ve huzurunun artmasına vesile olacağına işaret eder.

Rüyada yabancı erkek misafir görmek o kimseler sayesinde eline pek çok olanağın geçeceğine, kafasına koyduğu her işte muvaffakiyet elde edeceğine, adını deyim yerindeyse altın harflerle yazdıracağına, hayırlı bir evlat olacağına yorulur.

Rüyada yabancı misafir görmek sorunların büyük darbeler vuracağına, pişman olacağına, dertlerini, sıkıntılarını ve sorunlarını geride bırakacağına rivayet eder.

Rüyada evde tanımadığın misafir görmek huzurlu ve sağlıklı olunacağına, çok büyük bir üzüntü duyacağına ve çok daha kötü durumlara düşebileceğine, sorunların altından kalkmak için çeşitli kararlar vereceğine alamet eder.

Rüyada eve gelen kalabalık misafir görmek iş hayatında ve aile hayatında huzurlu günler göreceğine, kardeşlerin birlikte girdikleri işte çok iyi bir noktaya geleceğine ve birden fazla  işle uğraşılacağına, torununun çocuğunu görecek kadar yaşayacağına ve hastalık yüzü görmeyeceğine işaret eder.

Rüyada eve misafir gelmesini görmek kem gözlerden ve nazardan korunacağına, sürpriz değişikliklerle ve yeniliklerle karşılaşacağına, geçim derdinden, borçlarından ve hastalıklarından kurtulacağına, sorunlarını halletmeyi bileceğine, bekar ise isteklerinin gerçekleşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada bir eve misafirliğe gitmek herhangi bir yardım almasan çok büyük bir sorunun üstesinden geleceğine, gelir kaynaklarının kuruyacağına, sıkıntı ve endişenin ortasına düşeceğine tabir olunur.

Rüyada eve misafir çağırmak ruhsal huzuruna kavuşmuş olan kişinin keyfini bozacak gelişmelere de kulak asmayacağına, kendisini bu doğrultuda eğiteceğine, çok büyük ve sıkıntılı durumlar ile karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments