Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evde piton yılanı görmek

Rüyada evde piton yılanı görmek

Rüyada evde piton yılanı görmek tartışmalı durumlara düşüleceğine, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına, sevdiği kişiler ile birlikte girdiği ve büyük kazanç elde etmeyi umduğu işten çok büyük zarara uğrayarak çıkacağına, yapılan tüm işlerin boşa çıkmasından ötürü maddi durumun bozulacağına, her gelen yeni günün kendisi için çok daha hayırlı ve güzel olacağına, kişinin kesin olarak ve tamamıyla kurtuluşa ereceğine, çok büyük atılımlar gerçekleştirip çok hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, kazanacağı başarılar sayesinde büyük iş fırsatları yakalayacağına, çok büyük paralar kazanacağına, refaha erileceğine, uzun yıllardan beri hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, iş hayatında büyük bir terfi alınacağına inanılır.

Rüyada evde piton yılanı gördüyseniz:

  • Yapmak istediğiniz şeyler için biraz daha gayret göstermelisiniz.

Rüyada evde piton yılanı görmek büyük başarıya ulaşılacağına, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere herhangi bir zahmet çekmeden kısa zaman içinde kavuşacağına, yaşamının uzun olacağına tabir olunur.

Rüyada ölmüş piton yılanı görmek mutsuz, üzgün ve karamsar olacağına, çok üst mevkilere terfi ederek büyük bir güç sağlayacağına, çok sevineceği ve şaşıracağı bazı sürprizler ile karşılaşacağına tabir olunur.

Rüyada yeşil piton yılanı görmek iş hayatında kendi ayakları üstünde duracağına, güzel günlerine kara bulutlar çökeceğine, çok değerli ve saygın insanlar ile tanışacağına işaret etmektedir.

Rüyada sarı piton yılanı görmek uzun zamandan beri rahatsız olduğu hastalıktan kurtulacağına ve yaşanan stres ve üzüntünün yakında sonuna gelineceğine, akıl yolu ile çok sayıda problemi kısa sürede hallederek rahat bir nefes alacağına, birçok konuda tecrübe sahibi bir kişi ile birlikte yola çıkacağına delalettir.

Rüyada beyaz piton yılanı görmek sıkıntılarından rahatlıkla kurtulacağına, rahat edeceğine, onun mutlu olmasına vesile olacağına, iş hayatında yaşadığı sıkıntıyı ister istemez ailesine de yansıtacağına alamet etmektedir.

Rüyada siyah piton yılan görmek büyük bir azimle girilen işte yüksek hedeflerin kısa zamanda gerçekleştirileceğine, muradına ereceğine ve daha önce hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, uğurlu gelecek kimselerle tanışmaya ve onlarla iş yapmaya yorulmaktadır.

Rüyada dev piton yılanı görmek güzel bir olayı mahvedip, hayatı boyunca pişmanlık duyacağına, büyük sorunların yaşanacağına, sıkıntılarının daha da artacağına, sevdiği kişilerden bazı konularda ihanet göreceğine, başka bir şehre ya da ülkeye taşınacağına, bu arada yemek zevklerini değiştireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada büyük piton yılanı görmek çok güzel ve hayırlı işlere gireceğine, yeni çalışmalar yapılacağına, her zaman çok dikkatli ve doğru kararlar vermeye çalışacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments